Смартфоните с Android се промениха, включително сферата на интернет технологиите, като например услугите за запознанства. Тъй като потребителите все повече идват към глобалната мрежа от телефони, най-популярните сайтове за запознанства се освобождават от клиентите за мобилни приспособления.

Badoo

Невероятно популярна услуга за разтриване, създадена специално за мобилни устройства. Основната разлика в това приложение е използването на геолокация за намиране на подходящия партньор.
Активен прозорец с резултати от търсенето с Badoo
Естествено местоположението може да се зададе ръчно. Също така, оригиналната система за резултати изглежда като списък на потребителите, в които навигацията се появява със svaypami: ляво за любимите, точно за тези, които потребителят не иска да вижда повече в издаването. Приложението е тясно интегрирано с най-популярните социални мрежи, може да служи и като незабавен куриер. Против - наличието на платено съдържание, голямо натоварване на смартфона като цяло и батерията в частност.

Изтегляне на

прахан

Приложение, което се бори за палмовото дърво с горепосоченото Badoo. Тя идва с Android с iOS и веднага се изтласква от пиедестала на много конкуренти.
Богатството на възможностите на приложението Tinder
Изборът на партньора и преглеждането на резултатите от търсенето са организирани на същия принцип като в Badu - местоположение и svaypa в ляво-дясно. Налични и опции за съобщения от книгата за контакти на устройството. По отношение на социалните мрежи са интегрирани само Facebook (може да се регистрира в услугата) и Instagram (като източник на снимки за профили). Недостатъци Tinder: наличието на платени услуги, много висока консумация на батерия и увеличен товар на устройството.

Изтеглете Tinder

DrugVokrug

Application-социална мрежа, насочена към потребителите от ОНД. Вярно е, че неговата функция като заявление за запознанства става все по-популярна. За щастие, разработчиците са включени и такива функции.
Вариант на общото приложение за чат
Разбира се, има напреднала система за търсене на потребители, която включва филтри по местоположение, възраст и интереси. Имайте предвид, че приложението поддържа анонимна комуникация, без да разкрива лични данни и дори без истинска снимка. Да, FriendVokrug може да работи и като незабавен пратеник, почти по-нисък от същия WhatsApp или телеграма , Недостатъците на приложението включват платено съдържание, наличието на реклама и почти неефективен филтър за спам.

Изтегляне ДругВрокруг

Нека да поговорим

Друга услуга за потребители на CIS, създадена от руски разработчици. Първото нещо, което трябва да обърнете внимание, е много удобен и приятно изглеждащ интерфейс.
Преглед на потребителския профил
Възможностите не изостават от красотата - при регистрирането потребителят може да посочи много подробности за себе си, което е необходимо за по-точен и удобен алгоритъм за търсене. Между другото, тя работи добре, в строго съответствие с предварително зададени филтри. Възможностите за комуникация също са обширни: лична кореспонденция, групови разговори и общ чат на всички потребители на услуги, независимо от местоположението. Имаше някои недостатъци - някои функции са достъпни само след плащане, има реклама, някои потребители се оплакват от ниското качество на модела на профила.

Изтегляне Пообщаемся

PURE

Много специфична услуга, която поставя основния акцент върху анонимността и непредсказуемостта. Единствените данни, изисквани от вас от службата, са телефонният номер за регистрация, както и самоличността, която ще бъде основното средство за идентификация.
Показва се самостоятелно в профила PURE
Профилът от себе си е активен за 1 час, както и съответствието с контакта, който потребителят харесва. Според разработчиците, това е достатъчно за обмена на контакти. Разговорите, между другото, са защитени от криптиране от край до край. Няма интеграция със социалните мрежи (поради осигуряването на анонимност). По същата причина в рекламата няма реклама, тъй като проследяващите рекламни услуги могат да бъдат използвани за идентифициране на потребителя. Все пак има платено съдържание.

Изтеглете PURE

вид отровна африканска змия

Клиентът на най-известния сайт за запознанства на територията на ОНД. Изглежда, че славата на Badoo и Tinder не дава почивка на създателите на Mamba, тъй като и дизайнът, и начинът на разглеждане на резултатите от тези приложения са много сходни.
Резултатите от търсенето в приложението Mamba
Използването на геолокация обаче отсъства. Но има много опции за филтриране на резултатите от търсенето. Също като конкурентите, Mamba публикациите се намират в отделен раздел, но тази част от приложението не излъчва със специална функционалност. Но има много настройки - за да можете да изключите известията Push, да настроите филтър за съобщения или да промените личната си информация. Има няколко недостатъка за приложението: първо, платена функционалност (със значителен брой опции), рекламни съобщения и общ проблем за модерирането на сайта и приложенията.

Изтеглете Mamba

В Google Play Магазин има и други приложения, но сумата в този случай е измамна - значителна част от тях използват базите данни на горепосочените услуги.