DLL


Изпълнението на някои приложения за игри често причинява грешка с динамичната библиотека skidrow.dll. Съобщението за грешка показва или щети на определения файл, или неговото отсъствие на правилното място. Проблемът се проявява на всички текущи версии на Windows.

Ние почистваме грешки skidrow.dll

Този проблем има две решения: пълно преинсталиране на играта, стартирането на което причинява съобщение за катастрофа, както и зареждане и ръчно преместване на липсващия файл в директорията на играта.

Метод 1: Преинсталирайте играта

Антивирусното откриване на библиотеката skidrow.dll често води до отрицателни положителни резултати, тъй като този файл попада в т.нар. възстановявания, признати от софтуера за защита като заплаха. По правило повечето антивируси рядко изтриват подозрителни файлове и ги карантинират като превантивна мярка. Ето защо, преди да преинсталирате играта, въведете директорията с нея в списъка с изключения.

Повече подробности: Добавяне на изключения към антивируса

 1. Извършване на изтриване на игри. Има много методи за деинсталиране, но препоръчваме да използвате универсалната версия.

  урок: Как да премахнете програмата от компютъра

  Ако възникнат проблеми, по-добре е да използвате конкретна опция за всяка версия на Windows.

  Продължение: Премахване на програми от вашия компютър Windows 7 , Windows 8 , Windows 10

  Добро решение би било да се използва програма от трета страна Инструмент за деинсталиране на Revo : Както показва практиката, такива приложения се справят с пълното премахване на игрите по-добре от системните инструменти.

  Вижте също: Използване на Revo Uninstaller

 2. След като премахнете програмата, трябва да почистите регистъра на остатъчните записи. Това може да бъде направено както с помощта на вградените инструменти за OS, така и с отделни помощни програми.

  Повече подробности:
  Изчистване на регистъра от грешки
  Почистване на помощната програма за регистър CCleaner

 3. Преинсталирайте играта в директорията, която сте отбелязали по-рано в изключенията на антивирусната програма.

Тази процедура доказа своята ефективност, защото е най-доброто решение на проблема.

Метод 2: Добавете файла ръчно

Ако по някаква причина не е налице пълното преинсталиране на играта, можете да намерите липсващия файл и да го прехвърлите ръчно в директорията с проблемна програма.

 1. Намерете подходящата версия на skidrow.dll и го прехвърлете на всяко удобно място на вашия твърд диск.

  Папка с изтегления файл skidrow dll

  Бъдете внимателни! Няма универсална версия на тази библиотека, така че трябва да намерите подходящата за вашата игра и конкретна версия!

 2. Отидете на "Desktop" и намерете там пряк път към играта, стартирането на което дава грешка с skidrow.dll, изберете го и щракнете с десния бутон на мишката. Отваря се контекстно меню, в което трябва да изберете опцията "Местоположение на файла" .
 3. Отворете папката с ресурси за игра, за да поставите файла skidrow dll

 4. Ще се стартира "Explorer" , в който ще се отвори директория с игрални ресурси. Трябва да поставите преди това изтегления DLL файл в него, например, просто го плъзнете.
 5. Преместване на файла Skidrow DLL в папката с ресурси за игра

 6. След процедурата препоръчваме рестартиране на компютъра: това е необходимо за регистриране на нова библиотека в системата. Когато Windows е напълно зареден, опитайте да пуснете играта. Ако грешката се повтаря, сте изтеглили грешната версия на skidrow.dll, следователно процедурата трябва да бъде повторена.

Препоръчваме да използвате този метод само като краен вариант, когато не са налице други опции.

заключение

Като резюме, искаме да ви напомним за предимствата на използването на лицензиран софтуер: той не само премахва повечето от проблемите, но и ви позволява да се свържете с техническата поддръжка на програмистите, ако възникнат.