DLL

Библиотеката uplay_r1_loader64.dll е част от услугата Uplay компания Ubisoft. Тя пуска игри като Assassin's Creed, Far Cry и много други. Този файл отговаря за куп от вашия гейм профил с конкретна игра. Ако не е на компютъра, играта ще генерира грешка и няма да започне.

Обикновено проблемът е в инсталирания антивирус. Някои от тях погрешно определят този файл като заразен и го поставят в карантина. Файлът е повреден в резултат на внезапно прекъсване на захранването или просто липсва в инсталационния пакет. Това може да бъде при използване на непълни инсталационни комплекти.

Как да поправите грешката

В случай, че антивирусната програма е поставила uplay_r1_loader64.dll в карантина, просто трябва да я върнете на първоначалното си място и да я добавите към изключенията, за да избегнете повторно действие. Но ако библиотеката напълно липсва, по някаква причина можете да използвате два метода за отстраняване на грешката: конкретна програма, която може да изтегли необходимия DLL файл или да го изтеглите сами.

Прочетете още: Как да добавите обект към изключенията на антивирусите

Метод 1: Клиент на DLL-Files.com

С помощта на на тази програма можете да намерите и инсталирате uplay_r1_loader64.dll в системата. За да направите това, трябва да направите следното:

  1. Въведете търсенето uplay_r1_loader64.dll .
  2. Кликнете върху "Търсене".
  3. Намиране на файла uplay_r1_loader64.dll DLL-Files.com Клиент

  4. Изберете файл, като кликнете върху името му.
  5. Изберете uplay_r1_loader64.dll от DLL-Files.com Клиент

  6. Кликнете върху Инсталиране .

Инсталиране на uplay_r1_loader64.dll DLL-Files.com Clientvulkan_1.dll

Метод 2: Изтегляне на uplay_r1_loader64.dll

Инсталирането на ръчно библиотека е доста просто. Той ще трябва да изтегли uplay_r1_loader64.dll от конкретен сайт и след това да го постави в папката:

C:WindowsSystem32

Операцията не се различава от обикновеното копиране на други файлове.

Копиране на файла uplay_r1_loader64.dll в папката Windows System32

След това самата игра ще види библиотеката uplay_r1_loader64.dll и ще я използва автоматично. Когато грешката отново се появи, можете да опитате да регистрирате DLL, като използвате специална команда. Можете да научите повече за тази процедура в допълнителна статия на нашия уебсайт. Ако имате най-новата 64-битова или обратно остаряла Windows система, може да се нуждаете от различен адрес за копиране от обичайния. Инсталирането на библиотеки, в зависимост от версията на Windows, се обсъжда подробно в друга статия ни , Препоръчва се да се прочете за правилната инсталация.