DLL

Изтеглете wing32.dll за Heroes 2

Функционирането на операционната система и повечето програми е невъзможно без използването на динамично свързани библиотеки във формат DLL. Има огромен брой от тях, някои от тях са вградени в Windows, а някои се инсталират допълнително и се включват само когато се изпълнява определен софтуер. Това се отнася и за файла wing32.dll, който се разпространява с някои игри, включително Heroes 2. Ако този компонент не е инсталиран по някаква причина или не е в системната папка или в директорията на приложенията, съответната грешка ще се появи на екрана , Именно за неговото решение искаме да говорим в рамките на днешния ни материал.

Поправете проблем с файла wing32.dll в Heroes 2

По-нататък ще разгледаме напълно различни начини, които могат да ви помогнат да се справите със задачата, опростявайки задачата до средния потребител и подреждайки всеки метод в съответствие с ефективността и лекотата на използване. Необходимо е само внимателно да следвате инструкциите, дадени, за да се отървете от проблема с липсата на wing32.dll, когато стартирате играта Heroes 2 възможно най-скоро.

Метод 1: Преинсталирайте Heroes 2 с деактивиран антивирус

Ако срещнете подобен проблем, това означава, че най-вероятно той се е появил веднага по време на първото стартиране след инсталирането на играта. В такива ситуации трябва да обърнете внимание на защитата, налична в ОС, тоест антивирус на трета страна. В ситуацията, в която той работи активно през целия период на инсталация на Heroes 2, някои файлове могат да бъдат поставени под карантина или изтрити, както за wing32.dll. Това се дължи на факта, че защитата не винаги се разпознава от приятелски библиотеки, насочвайки ги към заплахи, особено що се отнася до инсталирането на нелицензирани игри. Затова препоръчваме да деактивирате съществуващия антивирус, деинсталирате Heroes 2 и да ги инсталирате отново, след което отново да активирате защита. Прочетете за всичко това в разширена форма в отделни наръчници на нашия уебсайт по-долу.

Повече подробности:
Премахване на игри на компютър с Windows 10
Деактивиране на антивирус
Инсталиране на игра от диск на компютър

Метод 2: Саморегистриране на wing32.dll

Следващият вариант не е най-ефективният, но е възможно най-прост в неговото изпълнение и затова стои на това място. Нейната същност е пререгистрирането на разглеждания компонент, което ще елиминира възможните повреди в системата по време на инсталирането му с приложението. Потребителят трябва само да стартира стандартната конзола и да въведе там няколко команди.

 1. Отворете менюто "Старт" . Чрез търсенето намерете "Командния ред" и не забравяйте да го стартирате като администратор. Използвайте всеки друг метод, за да отворите конзолата, ако това не е подходящо за вас. Основното е да използвате администраторски права, за да не получите грешка относно недостатъчно ниво на достъп.
 2. Изпълнете командния ред, за да пререгистрирате файла wing32.dll в Heroes 2

 3. В regsvr32 /u wing32.dll прозорец напишете regsvr32 /u wing32.dll и натиснете клавиша Enter . Това ще анулира текущата регистрация на библиотеката, ако тя присъства, но работи с грешки.
 4. Командата за отмяна на текущата регистрация на файла wing32.dll в Heroes 2

 5. След това ще получите известие, което трябва да затворите, за да въведете regsvr32 /i wing32.dll за да създадете нова регистрация.
 6. Команда за пререгистриране на wing32.dll файл в Heroes 2

Както можете да видите, няма нищо сложно в прилагането на този метод и след като посочите всички команди, можете незабавно да преминете към опити за стартиране на Heroes 2, тъй като промените ще влязат в сила веднага и без първо рестартиране на компютъра.

Метод 3: Инсталирайте ръчно DLL

Липсата на необходими файлове за играта не е рядкост, особено в случаите, когато става въпрос за пиратски събрания от ентусиасти. Ако притежателят на лиценз трябва отново да инсталира приложението, когато там няма важен елемент, тогава "пиратите" поправят грешките сами. Специални доказани инструменти, които разпространяват DLL файлове и други елементи, помагат в това. Човек обаче трябва да бъде особено внимателен, тъй като много безплатни сайтове разпространяват вируси под прикритието на самите библиотеки. Ще се съсредоточим върху платеното решение.

Изтеглете DLL-FILES.COM CLIENT

 1. Като пример, вземаме пълноценния софтуер DLL-FILES.COM CLIENT. В него разработчиците съставиха огромен каталог от DLL файлове от различни категории, но изтеглянето им ще бъде достъпно само след закупуване на пълната версия на софтуера. Можете да направите това, като кликнете върху връзката по-горе. След инсталиране стартирайте софтуера и използвайте лентата за търсене, за да въведете името на необходимата библиотека.
 2. Търсете низ, за ​​да намерите файла wing32.dll в DLL-FILES.COM CLIENT

 3. След това кликнете върху големия оранжев бутон с надпис "Търсене в DLL файла" .
 4. Стартиране на процедурата за намиране на файла wing32.dll в DLL-FILES.COM CLIENT

 5. Ще бъдете преместени на страницата с резултати от търсенето. Тук е разположен само един елемент. Кликнете върху името на файла, за да отидете на страницата за инсталиране.
 6. Отидете на страницата за инсталиране на файла wing32.dll в DLL-FILES.COM CLIENT

 7. Остава само да кликнете върху бутона "Инсталиране" . Като местоположение на обекта можете да изберете системната папка на Windows или корен на играта по ваша преценка.
 8. Бутон за инсталиране на файла wing32.dll в системата DLL-FILES.COM CLIENT

Не всички потребители могат да използват опцията, представена по-горе, тъй като не всеки е готов да плаща за такъв софтуер или не иска да използва DLL-FILES.COM CLIENT. След това ви съветваме да се обърнете към алтернативни варианти, чийто принцип на работа в най-разширена форма е описан в отделен материал на нашия уебсайт по-долу.

Повече подробности: Как да инсталирате DLL в система Windows

Метод 4: Актуализиране на графични драйвери

От малката официална информация беше получена информация, че wing32.dll активно взаимодейства с графичния компонент на различни приложения. От това можем да заключим, че по някакъв начин това зависи и от софтуера на видеокартата, инсталирана в компютъра. Въпреки че този метод не е подробно проучен, в случай на неизпълнение на предишните инструкции, съветваме ви да проверите дали има актуализации за вашия компонент. Ако те бъдат намерени, инсталирайте ги и след това продължете да тествате това решение, като стартирате Heroes 2.

Актуализиране на драйвери за графични карти за отстраняване на dll грешка в Windows

Прочетете още: Актуализиране на драйвери за графични карти AMD Radeon / NVIDIA

Метод 5: Задайте настройки за съвместимост

Разгледаната днес игра беше пусната много отдавна, защото понякога има конфликти с най-новите версии на операционните системи, което води до грешки при стартиране. Този проблем се решава чрез ръчно задаване на опции за съвместимост с Windows 7 или XP.

 1. Намерете изпълним файл на Heroes 2 и щракнете с десния бутон върху него. В контекстното меню, което се показва, изберете елемента "Свойства" .
 2. Отидете на Heroes 2 свойствата на играта, за да конфигурирате настройките за съвместимост

 3. Потърсете „Съвместимост“ между всички налични раздели.
 4. Отидете на раздела за настройки за съвместимост в свойствата на Heroes 2

 5. Активирайте този режим, като маркирате съответния елемент.
 6. Активиране на настройки за съвместимост на Heroes 2 чрез Properties

 7. След това разширете изскачащия списък и изберете подходящата версия на ОС.
 8. Избор на опция за съвместимост при настройване на Heroes 2

 9. По избор са зададени и други параметри. Използвайте ги, когато предишните промени са се провалили.
 10. Допълнителни настройки за съвместимост за играта Heroes 2

 11. След като направите промени, не забравяйте да ги запазите, като щракнете върху „Приложи“ .
 12. Прилагане на настройки в края на конфигурацията на съвместимостта на Heroes 2

Бяха ви запознати с пет различни метода за отстраняване на проблема с файла wing32.dll при стартиране на приложението Heroes 2. Всичко, което трябва да направите, е да следвате инструкциите за бързо отстраняване на ситуацията. Въпреки това, когато използвате пиратски сглобки, не забравяйте, че те могат да бъдат повредени. Внимателно прочетете коментарите в сайта, преди да изтеглите, а също и опитайте друго презареждане, ако никой от методите не се оказа ефективен.