Всеки е имал ситуации, когато компютърът изгасва звука или просто не включва играта, като издава грешка, свързана с видеокартата. Тези, както и много други проблеми възникват поради липсата на актуализации на драйверите, които гарантират правилната работа на устройствата.

Актуализациите не излизат всеки ден, но все пак достатъчно често и за да ги следите, трябва непрекъснато да сте в крак с новините, което е почти невъзможно. Но с програмата Driver Max можете да забравите за това завинаги.

Урокът: Актуализиране на драйверите за видеокартата с помощта на DriverMax

Съветваме ви да погледнете: Най-добрите решения за инсталиране на драйвери

Информация за системата и инсталиран софтуер

В главния прозорец на програмата можете да видите кратка информация за системата (1) и когато кликнете върху удивителната точка, се отваря прозорец на браузъра, където ще видите подробна информация за всички компоненти на компютъра. По-долу има информация за драйверите (2).

Системна информация в DriverMax

Сканираща система

За да откриете липсващи или стари версии на софтуера, трябва да сканирате системата.

Сканиране на системата в DriverMax

Актуализиране на драйверите

В безплатната версия на програмата можете да актуализирате софтуера само един по един, като кликнете върху иконата "Изтегляне и инсталиране" (1) или като натиснете бутона "Update" (2) до всеки драйвер. за разлика от DriverPack Solution , тук едновременното актуализиране на целия софтуер е достъпно само в PRO версия.

Актуализирайте драйверите в DriverMax

Кореспонденция и пренебрегване

Някои софтуер може да не е подходящ за вашата система и за това има бутон "Matching devices", който ще провери дали драйверът е подходящ за устройството на вашия компютър или не. Можете също така да игнорирате този или онзи софтуер, който ще ви помогне да се отървете от външния му вид при следващото сканиране.

Съответствие и игнориране в DriverMax

Точка за архивиране и възстановяване

Също така, по време на актуализацията на софтуера в DriverMax може да възникне катастрофа или друго непредвидено събитие, което може да причини проблеми в системата. За да се определи това в програмата, е възможно да се създаде точка за възстановяване на системата (1) или резервно копие на драйверите (2).

Точка за възстановяване и архивиране в DriverMax

възстановяване

Можете да възстановите системата по 4 начина, което не беше така Помощник на водача :
- Използване на точката за възстановяване на системата (1)
- Използване на резервни копия (2)
- Използване на връщане към основната версия (3)
- Използване на вече свалени драйвери (4)

Възстановяване в DriverMax

предимства:

  1. Не е лош набор от шофьори
  2. Подробна информация за системата и избор на подходящ софтуер
  3. Четири начина за възстановяване

недостатъци:

  1. Леко ограничени функции в безплатната версия

Една проста и удобна програма DriverMax е отличен инструмент, който много опростява живота на потребителите на компютри. DriverMax има един от най-богатите драйвери на различни драйвери за бази данни и е насочен изцяло в тази посока. Няма допълнителни възможности, както в DriverPack Solution и много други програми, но в него не е толкова необходимо.

Изтеглете макс

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт