За пълното функциониране на всяко устройство в лаптопа е необходимо да инсталирате много различни софтуерни инструменти. Ето защо е важно да разберете какви са опциите за изтегляне на драйвери на ASUS K50C.

Инсталиране на драйвери за ASUS K50C

Има няколко гарантирани начина на инсталиране, които ще осигурят на лаптопа всички необходими драйвери. Потребителят има избор, тъй като всеки от методите е актуален.

Метод 1: Официален уебсайт

Основното търсене на драйвер на сайта на производителя е абсолютно адекватно и правилното решение, тъй като там можете да намерите файлове, които не вредят напълно на компютъра.

Отидете на уеб сайта на Asus

 1. В горната част намираме низа за търсене на устройството. Използвайки го, можем да намалим времето за намиране на необходимата страница до минимум. Въведете "K50C" .
 2. Търсете линия ASUS K50C_001

 3. Единственото устройство, намерено по този начин, е само лаптопният софтуер, който търсим. Кликнете върху "Поддръжка" .
 4. Поддръжка за ASUS K50C_002

 5. Отворената страница съдържа много различна информация. Интересуваме се от раздела "Драйвери и помощни програми" . Затова кликнете върху него.
 6. ASUS K50C_004 драйвери и помощни програми

 7. Първото нещо, което трябва да направите след преминаване към въпросната страница, е да изберете текущата операционна система.

  Избиране на OS ASUS K50C_005

 8. След това се появява огромен списък със софтуер. Имаме нужда само от драйвери, но ще трябва да ги търсим по имена на устройства. За да видите прикачения файл, просто кликнете върху "-" .

  Софтуер ASUS K50C_006

 9. За да изтеглите самия драйвер, кликнете върху бутона "Global" .

  Изтеглете драйвера ASUS K50C_007

 10. Архивът, който се изтегля на компютъра, съдържа EXE файл. Необходимо е да го стартирате, за да инсталирате драйвера.
 11. Точно същите действия с всички други устройства.

  Разглеждането на този метод приключи.

  Метод 2: Програми на трети страни

  Можете да инсталирате драйвера не само през официалния сайт, но и с помощта на програми на трети страни, специализирани специално в такъв софтуер. Най-често те самостоятелно започват да сканират системата, като я проверяват за наличността и уместността на специалния софтуер. След това приложението ще започне да изтегля и инсталира драйвера. Не е нужно да избирате нищо и да търсите сами. Списък на най-добрите представители на програми от този вид можете да намерите на нашия уеб сайт или на линка по-долу.

  Прочетете повече: Софтуер за инсталиране на драйвери

  Помощник за драйвери ASUS K50C

  Най-доброто в този списък е Помощник на водача , Този софтуер, който има достатъчно драйвери за работата на двете най-нови устройства и тези, които отдавна са остарели и не се поддържат дори от производителя. Приятелският интерфейс няма да позволи на начинаещия да се изгуби, но е по-добре да го разберете по-подробно.

  1. След като програмата бъде заредена и стартирана, трябва да приемете лицензионното споразумение и да го инсталирате. Можете да направите това с едно кликване върху бутона "Приемане и инсталиране" .
  2. Добре дошли на екрана в Driver Booster ASUS K50C

  3. След това започва проверка на системата - процес, който не може да бъде пропуснат. Просто чакайте завършването.
  4. Сканиране за ASUS K50C драйвери

  5. В резултат на това получаваме пълен списък на тези устройства, които трябва да актуализират или инсталират драйвера. Можете да извършите процедурата поотделно за всяко оборудване или можете да работите с всички списъци наведнъж, като кликнете върху съответния бутон в горната част на екрана.
  6. Резултат от сканиращите драйвери ASUS K50C

  7. Програмата ще изпълни останалите действия независимо. След края на работата му ще рестартирате компютъра.

  Метод 3: Идент. № на устройството

  Всеки лаптоп, въпреки малкия си размер, има огромен брой вътрешни устройства, всеки от които се нуждае от шофьор. Ако не сте поддръжник на инсталирането на програми на трети страни и официалният сайт не може да предостави необходимата информация, най-лесно е да търсите специален софтуер, като използвате уникални идентификатори. Всяко устройство има такива номера.

  Търсене по ID ASUS K50C

  Това не е най-трудният процес и обикновено не създава проблеми с разбирането дори за начинаещи: трябва да въведете номера на специален сайт, да изберете операционна система, например Windows 7 и да изтеглите драйвера. По-добре е обаче да прочетете подробните инструкции на нашия уебсайт, за да разберете всички нюанси и финес на тази работа.

  Прочетете повече: Търсене в драйвери по ID на хардуера

  Метод 4: Стандартни инструменти за Windows

  Ако не вярвате на външни сайтове, програми, помощни програми, след това инсталирайте драйверите с вградените инструменти на операционната система Windows. Например, един и същ Windows 7 може в рамките на няколко минути да намери и инсталира стандартен драйвер за видеокартата. Остава само да знаем как да използваме това.

  Администратор на устройства ASUS K50C

  Урокът: Инсталиране на драйвери със стандартни инструменти за Windows

  Помощ при ученето може да бъде урок на нашия уебсайт. Той съдържа цялата необходима информация, която е достатъчна за актуализиране и инсталиране на софтуера.

  В резултат на това имате 4 актуални начина да инсталирате драйвера за вграден компонент на лаптопа ASUS K50C.