За да направите лаптопа напълно работещ, трябва да инсталирате всички драйвери за всяко устройство. Само по този начин операционната система и хардуерът ще бъдат възможно най-продуктивни. Затова трябва да научите как да изтеглите необходимия софтуер за Asus K56CB.

Инсталиране на драйвери за Asus K56CB

Има няколко начина, по които можете да инсталирате специален софтуер на компютъра си. Нека да разгледаме всеки от тях стъпка по стъпка, за да можем да направим избор в полза на този или на този вариант.

Метод 1: Официален уебсайт

Интернет ресурсите на компанията най-често съдържат необходимия софтуер, включително драйвери. Ето защо такъв вариант на инсталацията на софтуер се счита за първи.

Отидете на уеб сайта на ASUS

 1. В горната част на прозореца ще намерите раздел "Услуга" , направете кликване.
 2. Раздел услуга Asus K56CB_001

 3. Щом е направено щракване, се появява изскачащо меню, където е избрана "Поддръжка" .
 4. Поддръжка за избор Asus K56CB_002

 5. Новата страница съдържа специален низ за търсене за устройството. Той се намира в самия център на обекта. Влез в "K56CB" там и кликнете върху иконата на лупата.
 6. Намиране на вашето Asus K56CB_003

 7. След като се натъкнем на лаптопа, от който се нуждаем, се намира в долния ред "Драйвери и помощни програми" .
 8. Драйвери и помощни програми Asus K56CB_004

 9. Първо изберете версията на операционната система.
 10. Избиране на os Asus K56CB_005

 11. Драйверите на устройства се намират отделно един от друг и ще трябва да ги изтегляте постепенно. Например, за да изтеглите VGA драйвера, кликнете върху иконата "-" .
 12. Изтеглете драйвера Asus K56CB_006

 13. На страницата, която се отваря, се интересуваме от доста необичайна дума, в случая "Глобал" . Кликваме и гледаме изтеглянето.
 14. Глобален Asus K56CB_007

 15. Най-често архивът се изтегля, където трябва да намерите изпълнимия файл и да го изпълните. "Помощникът за инсталиране" ще ви помогне да се справите с по-нататъшни действия.

На този анализ на този метод е свършил. Това обаче не е много удобно, особено за начинаещия.

Метод 2: Официалната помощна програма

По-обосновано използване на официалната услуга, което определя необходимостта от инсталиране на водача. Зареждането се извършва и от нейната собствена.

 1. За да използвате инструмента, е необходимо да извършите всички действия от първия метод, но само от точка 5 (включително).
 2. Изберете "Помощни програми" .
 3. Раздел с комунални услуги K58CB

 4. Намерете помощната програма "ASUS Live Update Utility" . Тя е, която инсталира всички необходими драйвери за лаптопа. Кликнете върху "Глобално" .
 5. Изтеглете помощната програма Asus K56CB_002

 6. В изтегления архив ние продължаваме да работим с EXE формат на приложението. Просто го пуснете.
 7. Разопаковането се изпълнява и след това виждаме приветстващия екран. Изберете "Напред" .
 8. Добре дошли екранът K56CB

 9. След това изберете местоположението за разопаковане и инсталиране на файловете, след което кликнете върху "Напред" .
 10. избиране на директория като K56CB

 11. Остава да чакаме завършването на работата на Учителя.

Инсталирайте Utility като K56CB

Освен това процесът не изисква описание. Помощната програма проверява компютъра, анализира свързаните с него устройства и изтегля необходимите драйвери. Не е нужно да определяте нищо от себе си.

Метод 3: Програми на трети страни

Не е необходимо да инсталирате драйвера чрез официалните продукти на ASUS. Понякога е достатъчно да се използва софтуер, който няма нищо общо с създателите на лаптопа, но ползите донасят много. Например, приложения, които могат независимо да сканират системата за необходимия софтуер, да изтеглят липсващите компоненти и да ги инсталират. С най-добрите представители на такъв софтуер можете да намерите на нашия уеб сайт на линка по-долу.

Прочетете повече: Най-добрите програми за инсталиране на драйвери

Усилвател на водача asus K56CB

Не се разглежда само лидер Помощник на водача , Това е софтуер, който съдържа всичко, което обикновеният потребител няма. Програмата е почти напълно автоматизирана, има ясна система за управление и голяма онлайн база данни с водачи. Това не е ли достатъчно, за да се опитате да инсталирате необходимия софтуер за лаптопа?

 1. След като програмата бъде изтеглена на компютъра, трябва да я стартирате. Първият прозорец ви подканва да стартирате инсталацията и в същото време да приемете лицензионното споразумение. Кликнете върху съответния бутон.
 2. Добре дошли в Booster Booster ASUS K56CB

 3. Непосредствено след приключване на инсталацията започва сканиране на системата. Не е нужно да го изпълнявате, не можете да го пропуснете, така че просто чакаме.
 4. Сканиране за ASUS K56CB драйвери

 5. Всички резултати, които виждаме на екрана.
 6. Резултати от сканиране на драйвери като K56CB

 7. Ако драйверите не са достатъчни, кликнете върху големия бутон "Обнови" в горния ляв ъгъл и програмата ще започне да работи.
 8. След като бъде завършен, можем да наблюдаваме картината, където всеки драйвер се актуализира или инсталира.

Метод 4: Идент. № на устройството

Всяко свързано устройство има свой уникален номер. Той се нуждае от операционна система и обикновен потребител дори не може да подозира съществуването си. Въпреки това, една безценна роля тази цифра може да играе при търсене на правилните драйвери.

Търсене по ID Asus K56CB

Няма изтегляния на програми, помощни програми или дълги търсения. Няколко сайтове, малка инструкция - и преди вас още един усвоен начин за инсталиране на драйвера. Ръководството може да се прочете от връзката по-долу.

Прочетете повече: Инсталиране на драйвери чрез ID

Метод 5: Стандартни инструменти за Windows

Този метод не е много надежден, но може да помогне, като инсталирате всички стандартни драйвери. Той не изисква посещения на сайтове или нещо друго, защото цялата работа се извършва в операционната система Windows.

Въпреки факта, че това е доста прост метод, който не отнема повече от 5 минути от потребителя, все още трябва да прочетете инструкциите. Можете да го намерите на нашия уеб сайт или на връзката по-долу.

Мениджър на устройства asus K56CB

Прочетете повече: Инсталиране на драйвери с помощта на стандартни инструменти за Windows

В резултат на това разглобихме 5 актуални начина за инсталиране на драйвера за лаптопа Asus K56CB.