Фирмата Defender се разпознава на пазара за компютърна периферия и разнообразно оборудване. Те се занимават с производството на мишки, клавиатури, други контролери, високоговорители, слушалки и други продукти. Компютърните устройства често изискват инсталирани драйвери, воланните волани не са изключение. Нека поговорим за намирането и инсталирането на файлове за тези устройства от горепосочения производител.

Изтеглете драйвери за военни защитници

Правилно контролерът ще работи само ако компютърът има придружаващ софтуер. След това калибрирането ще бъде успешно и няма да има други проблеми с функционалността на клавишите и превключвателите. Предлагат се общо четири метода, с помощта на които се извършва процесът на намиране и натоварване на водача.

Метод 1: Официален защитник на уебсайтове

На първо място препоръчваме да се свържете с официалния сайт. Има информация за всички текущи и архивни продукти. В допълнение към описанието и техническите характеристики има връзки към софтуер към оборудването. Изтеглянето е, както следва:

Отидете на официалния уебсайт Defender

 1. Във всеки удобен браузър отидете на главната страница на компанията. На него ще намерите линия с различни раздели, където трябва да кликнете върху "Драйвери" .
 2. Отворете раздела за драйвери в уеб сайта на защитника

 3. Появява се панел с типове продукти. Тук задръжте курсора на мишката над "Game Controllers" и изберете "Game steering wheel".
 4. Търсете необходимото оборудване на защитника на сайта

 5. Списъкът на моделите е разделен на две категории - текущи и архивни. Тъй като няма толкова много устройства, лесно можете да намерите свои собствени. Намерете го и отидете на информационната страница.
 6. Избор на игрално колело на защитника на сайта

 7. В отворения раздел ще видите описанието, характеристиките и отзивите за устройството. Трябва също да преминете към "Изтегляне" .
 8. Отворете раздела за изтегляне на уеб сайта на защитника

 9. Остава само да изберете вашата версия на операционната система и да изтеглите съответния файл.
 10. Изтеглете драйвери от сайта "Защитник"

 11. Отворете изтеглените данни чрез всеки удобен архиватор и изпълнете "Setup.exe" .
 12. Пуснете инсталационния файл на драйвера за защитника

Вижте също: Архиватори за Windows

Инсталацията ще се извърши автоматично. След завършване на този процес можете незабавно да калибрирате волана и да го тествате в различни състезателни аркади или симулатори.

Метод 2: Допълнителен софтуер

За някои потребители първият вариант изглежда трудно или неудобно. Препоръчваме им да търсят помощ от софтуера на трета страна, който автоматично ще изпълнява почти всички действия. Ще трябва само да проверите сканирането на компютъра си и да изберете драйверите, които искате да инсталирате или актуализирате. Има много представители на такъв софтуер. Прочетете повече за тях в друг материал на връзката по-долу.

Повече подробности: Най-добър софтуер за инсталиране на драйвери

Освен това сайтът ни има подробни инструкции за употреба. Driverpack разтвор , В статията по-долу ще намерите подробни инструкции по тази тема и ще разберете основните манипулации, които трябва да бъдат извършени.

Инсталиране на драйвери чрез DriverPackSolution

Повече подробности: Как да актуализирате драйверите на вашия компютър с помощта на DriverPack Solution

Метод 3: Обозначение на оборудването

Всеки контролер на игри, свързан към компютър, има собствен идентификатор, който му позволява да взаимодейства правилно със системата. Този уникален код търси и драйвери чрез специализирани услуги. Такова решение ще позволи да се намери работен софтуер и да се инсталира без проблеми. Подробни указания по тази тема са представени в друга статия на нашия автор.

Повече подробности: Търсене на драйвери от hardware ID

Метод 4: Стандартна Windows функция

За собствениците на операционната система Windows има още един съвсем прост метод за намиране и инсталиране на драйвери, които ще са полезни, ако ръчно добавите устройство чрез подходящото меню. Една от стъпките на този процес е просто изтегляне на софтуер от свързана медия или чрез интернет. Потребителят трябва да изпълни само няколко действия. Прочетете за него в статията по-долу.

Мениджър на устройства в Windows 7

Повече подробности: Инсталиране на драйвери с помощта на стандартни инструменти за Windows

Намирането и инсталирането на драйвери за игралния волан на всеки модел от компанията Defender е прост въпрос. Трябва само да изберете най-удобния начин и да следвате указанията, предоставени в нашите статии.