За всяко MFP е необходим драйвер, така че всички устройства да работят в нормален режим. Специалният софтуер наистина е необходимост, когато става дума за KYOCERA FS-1025MFP.

Инсталиране на драйвери за KYOCERA FS-1025MFP

Потребителят има няколко начина да инсталира драйвера за този MFP. Разнообразните опции за изтегляне са абсолютни, така че започнете да работите с някоя от тях.

Метод 1: Официален уебсайт

Търсене на водача трябва да започне с посещение на официалния сайт. Той е в състояние да осигури на потребителите необходимите придружаващи програми, почти без изключение.

Отидете в уеб сайта на KYOCERA

 1. Най-лесният начин е да използвате специалната лента за търсене в горната част на страницата. Въведете името на марката на нашето MFP - FS-1025MFP - и натиснете "Enter" .
 2. Търсене на низ fs 1025mfp_005

 3. Резултатите могат да бъдат много различни, но се интересуваме от връзката, която съдържа името "Продукти" . Направяме кликване върху него.
 4. Връзка към продукт fs 1025mfp_006

 5. След това, в дясната част на екрана, трябва да намерите елемента "Свързани теми" и да изберете "FS-1025MFP драйвери" в тях.
 6. Избор на драйвери за устройства fs 1025mfp_007

 7. След това разполагаме с цял списък от различни операционни системи и драйвери за тях. Трябва да изберете този, който е инсталиран на компютъра.
 8. Избиране на операционната система fs 1025mfp

 9. Започнете изтеглянето без да прочетете лицензионното споразумение, това е невъзможно. Ето защо преглеждаме доста голям списък от задълженията си и кликнете върху "Съгласен съм" .
 10. Лицензионен договор fs 1025mfp_009

 11. Изтеглянето няма да бъде изпълним файл, а архив. Просто го разопаковайте на компютъра. Не се изискват допълнителни действия, просто преместете папката на подходящо място за съхранение.
 12. Съдържанието на архива fs 1025mfp_010

Това завършва инсталирането на драйвера.

Метод 2: Програми на трети страни

Съществуват и по-удобни начини за инсталиране на специален софтуер. Например, използването на програми на трети страни, специализирани в изтеглянето на драйвери. Те работят в автоматичен режим и често са доста лесни за използване. Повече информация за най-популярните представители на такъв софтуер можете да намерите на нашия уебсайт.

Прочетете повече: Най-добрите програми за инсталиране на драйвери

Шофьорски пакет разтвор fs 1025mfp

Лидерът на такъв списък е програмата DriverPack Solution , и за добра причина. Той разполага с доста голяма база от драйвери, където софтуерът се съхранява дори и за най-остарелите модели, както и прост дизайн и интуитивно управление. Всичко това характеризира такова приложение като доста проста платформа за новодошлите. Но за да прочетете подробните инструкции, все пак ще бъде полезно.

Прочетете повече: Как да актуализирате драйвера на компютъра с помощта на DriverPack Solution

Метод 3: Идент. № на устройството

За да намерите драйвера на устройството, не е необходимо да посещавате официални сайтове или да търсите програми на трети страни. Понякога е достатъчно да знаете уникалния номер на устройството и да го използвате, когато го търсите. За разглежданата техника тези идентификатори изглеждат както следва:

USBPRINTKYOCERAFS-1025MFP325E
WSDPRINTKYOCERAFS-1025MFP325E

Търсене по ID fs 1025mfp_001

За по-нататъшна работа не се изискват специални познания за компютърните процесори, но това не е причина да се въздържат от четене на инструкциите на връзката по-долу.

Прочетете повече: Търсене в драйвери по ID на хардуера

Метод 4: Стандартни инструменти за Windows

Понякога, за да инсталирате драйвера, той не изисква никакви програми или сайтове. Всички необходими процедури са лесни за изпълнение в средата на операционната система Windows.

 1. Отидете на "Контролен панел" . Можете да го направите по удобен начин.
 2. Отворете контролния панел fs 1025mfp

 3. Намерени са "Устройства и принтери" .
 4. Разположение на бутоните на устройството и принтерите fs 1025mfp

 5. В горната част кликнете върху "Инсталиране на принтер" .
 6. Бутон за настройка на принтера fs 1025mfp

 7. След това изберете местен метод за инсталиране.
 8. локален принтер fs избор на параметър 1025mfp

 9. Порт напуска този, който системата ни предлага.
 10. Избор на порт fs 1025mfp

 11. Изберете принтера, от който се нуждаем.

Не всички версии на операционната система имат поддръжка за въпросния MFP.

В резултат на това сме анализирали 4 метода наведнъж, което ще ви помогне да инсталирате драйвера за MFP KYOCERA FS-1025MFP.