Не са много потребителите, които знаят, че слушалките за игри също изискват инсталиране на драйвери. Тук обаче тази необходимост не е причинена от осигуряването на нормалната работа на устройството, а поради разширяването на функционалността, която разработчиците са вградили в устройството. Същото правило важи и за слушалките Logitech G35. Налични са четири метода за инсталиране на драйвери за това периферно устройство. След това ще научите за всички тях.

Метод 1: Официален сайт на Logitech

Препоръчителният метод за получаване на софтуер е да се използва официалният уебсайт на разработчиците на хардуер, тъй като това е източникът, който е най-надежден и проверен, а също и тук всички актуализации се появяват първо. Потребителят трябва само да намери страницата на продукта сам, за да започне да изтегля всички необходими файлове, което се прави, както следва:

Отидете на официалния уебсайт на Logitech

 1. Използвайте връзката по-горе, за да отидете на началната страница на Logitech, където задръжте курсора на мишката върху раздела "Поддържа".
 2. Отидете в раздела за поддръжка за инсталиране на драйвери Logitech G35 от официалния уебсайт

 3. В списъка, който се появява, се интересувате от елемента "Зареждане".
 4. Избор на раздел с драйвери за изтегляне на софтуера Logitech G35 от официалния уебсайт

 5. Когато се появи списъкът с продукти, щракнете върху плочката "Слушалки и слушалки".
 6. Отидете на търсенето на устройството Logitech G35 на официалния уебсайт за изтегляне на драйвери

 7. Преместване в раздел "Игрални слушалки"за да активирате филтър за лесно търсене.
 8. Устройства за сортиране за търсене на Logitech G35 на официалния уебсайт

 9. Намерете Logitech G35 в списъка и кликнете върху иконата на това устройство.
 10. Избор на Logitech G35 на официалния уебсайт за изтегляне на драйвери Logitech G35

 11. Преминете през левия панел до „Файлове и файлове за изтегляне“.
 12. Отидете в раздела с драйвери за Logitech G35 на официалния уебсайт

 13. Остава само да кликнете върху бутона Свали сега, което е в раздела със софтуера за игри Logitech.
 14. Избор на драйвер за Logitech G35 на официалния уебсайт

 15. Ще започне изтеглянето на изпълнимия файл, който трябва да бъде стартиран след приключване на текущата операция.
 16. Изтегляне на драйвери за Logitech G35 от официалния сайт

 17. Следвайте инструкциите на екрана, за да завършите успешно инсталирането на софтуера.
 18. Инсталиране на драйвери за Logitech G35 от официалния сайт

Сега към операционната система ще бъде добавено съответно приложение, което ще се стартира автоматично и ще работи във фонов режим. Графичното му меню ви позволява да персонализирате настройките на слушалките, включително съраунд технология и еквалайзер.

Метод 2: Програми за инсталиране на драйвери

Ако по някаква причина описаният по-горе метод не ви устройва, препоръчваме да обърнете внимание на наличието на специални програми, чиято основна функционалност е точно фокусирана върху инсталирането на липсващите драйвери. Повечето от тези решения откриват правилно свързаните периферни устройства, така че не е нужно да се притеснявате, че файловете за Logitech G35 няма да бъдат намерени. Много начинаещи потребители дори не са чували за съществуването на този тип софтуер, затова ги съветваме първо да прочетат универсалните инструкции, като използват пример Решение на DriverPackда знаете всичко за принципите на взаимодействие с този вид софтуер.

Изтегляне на драйвери за EPSON Stylus CX7300 с помощта на софтуер на трети страни

Повече информация: Инсталиране на драйвери чрез DriverPack Solution

Както вече е ясно, DriverPack Solution не е единственият софтуер от този вид, така че потребителите имат огромен избор. Можете да сравните всички представители помежду си в отделен преглед на нашия уебсайт, за да намерите подходящ за себе си и да го използвате, като по този начин инсталирате липсващите драйвери за игровата слушалка Logitech G35. Просто не забравяйте първо да го свържете към компютъра, така че софтуерът да намира периферни устройства при сканиране.

Повече информация: Най-добрият софтуер за инсталиране на драйвери

Метод 3: Уникален Logitech ID G35

Всяка усъвършенствана игрална слушалка със собствен софтуер има уникален идентификатор, който е необходим за идентифициране на устройството от операционната система. Това важи и за слушалките, които разглеждаме днес, а по-долу можете да видите същия код. За да се приложи този метод, идентификаторът трябва да бъде копиран и поставен в лентата за търсене на специализиран сайт. За повече подробности относно изпълнението на този метод, използвайки примери за няколко от най-популярните уеб услуги, прочетете статията, като кликнете върху връзката по-долу.

USBVID_046D & PID_0A15 & REV_0514 & MI_00

Изтегляне на драйвери за EPSON Stylus CX7300 чрез уникален идентификатор

Повече информация: Как да намеря драйвер по ID

Метод 4: Вграден инструмент за OS

Последната опция за инсталиране на драйверите Logitech G35 не гарантира 100% успех, тъй като Windows не винаги успява да разпознае правилно такива устройства, преди да инсталира драйверите. Освен това самото оборудване ще функционира веднага след свързване към компютъра, а инсталираният софтуер е само допълнение. Ако слушалките не работят след свързването им чрез USB, само тогава има смисъл да използвате стандартния инструмент на операционната система, както е прочетено по-долу.

Инсталиране на драйвери за ASUS P8H61-MX с помощта на стандартни инструменти на Windows

Повече информация: Инсталиране на драйвери с помощта на стандартни инструменти на Windows

Това бяха всички начини за инсталиране на драйвери за Logitech G35, за които искахме да поговорим днес. Както можете да видите, помощният софтуер може да бъде добавен само по три начина, а четвъртият ще помогне в ситуации, когато устройството изобщо не функционира.