Уеб камерите, както и всяко друго оборудване за компютър, се нуждаят от шофьори. След като прочетете тази статия, ще разберете как да инсталирате софтуер за компанията Logitech.

Шофьор за драйвер за уеб камера Logitech HD 720p

Всеки софтуер, създаден за уеб камера, разкрива потенциала си в най-голяма степен и прави най-ефективния. Затова е важно да знаете как да изтеглите драйверите и да ги инсталирате на вашия компютър. И е необходимо да се обмислят няколко метода наведнъж, в края на краищата не всеки от тях е достъпен за отделни потребители.

Метод 1: Официален уебсайт на производителя

 1. Първото нещо, което трябва да направите, е да отидете на уеб сайта на производителя и да проверите за драйверите. Затова отидете до хипервръзката официален ресурс на Logitech ,
 2. След това обърнете внимание в горния десен ъгъл на бутона "Поддръжка" . Задръжте курсора върху него, за да изскочи прозорец. Интересуваме се от "Поддръжка и изтегляне" .
 3. отидете на страницата за поддръжка за HD 720p

 4. Сайтът ще ви отведе до страница с търсене на продукт. Разбира се, можете да използвате интерфейса, който е представен под полето за търсене, но е по-добре да не губите време и просто да напишете името на уеб камерата и да дадете на ресурса възможност да намерите това, от което се нуждаете.
 5. Лента за търсене на софтуер за HD 720p

 6. След това сте насочени към личната страница на продукта. Точно в средата на интерфейса можете да видите бутона "Файлове за изтегляне". Имаме нужда от нея. Кликнете и продължете.
 7. Свързани файлове за изтегляне HD 720p

 8. На тази страница можете да кликнете върху "Изтегляне" и да изчакате изтеглянето на файла, като посочите местоположението за запаметяване. Основното нещо, не забравяйте да посочите операционната система на компютъра си.
 9. Изтегляне на прозорец за HD 720p файл

 10. След като инсталирате файла за инсталиране, стартирайте инсталацията. За да направите това, трябва да изпълните изтегления EXE файл и да изчакате, докато се извлече цялото необходимо съдържание.
 11. Процес на извличане на компоненти HD 720p

 12. Инсталацията ще започне директно от началния екран, където ще бъдете помолени да изберете езика, който ще бъде използван за по-нататъшна работа.
 13. Инсталиране на софтуера HD 720p

 14. След това сте задължени да проверите връзката на устройството с компютъра. Ако всичко работи добре, изтеглянето продължава. И на следващия етап можете да изберете какво да инсталирате.
 15. Изберете необходимия софтуер HD 720p

 16. След като изберете необходимите файлове и мястото за инсталиране, стартирането на изтеглянето започва.
 17. Инсталиране на софтуера 1 HD 720p

 18. Това завършва работата. Остава само да изчакате края на инсталацията и да използвате софтуера от Logitech.

Метод 2: Общи програми за инсталиране на драйвери

Понякога официалните сайтове не предоставят необходимия софтуер и потребителите трябва да използват приложения на трети страни, за да инсталират например драйвери. Струва си да се каже, че няма нищо лошо в това, защото софтуер, който е създаден от дълго време, понякога дори по-добре от официалните приложения. Ако се интересувате от този метод за инсталиране на софтуер за уеб камера, можете да прочетете нашата статия за най-популярните и ефективни програми на този сегмент.

Прочетете повече: Най-добрите програми за инсталиране на драйвери

Шофьорски пакет за решения HD 720p

Голяма популярност на програмата DriverPack Solution , Той автоматично сканира всички свързани устройства, външни и вътрешни, и дава заключение за това дали има достатъчно драйвери за пълната работа на всеки компонент на компютърната система. Ако не сте запознати с такъв софтуер, но наистина искате да го опитате да инсталирате драйверите на уеб камерата на Logitech, обърнете внимание на нашия материал по тази тема.

Driver Pack Solution екранна снимка на главния прозорец HD 720p

Прочетете повече: Как да актуализирате драйвера на компютъра с помощта на DriverPack Solution

Метод 3: Идент. № на устройството

Всяко устройство има свой уникален номер. С него можете да намерите драйвер за устройство в рамките на няколко минути. Повече подробности, за да опишете този метод, са безсмислени, тъй като на нашия сайт можете да намерите инструкции как да работите с идентификационния номер на устройството и да решите сами дали е по-добре от предишните методи или не. За ID на уеб камерата:

USBVID_046D&PID_0825&MI_00

Търсене на водач по ID HD 720p

Урокът: Как да използвате ID на хардуера, за да инсталирате драйвери

Метод 4: Стандартни инструменти за Windows

Понякога е много по-лесно, отколкото изглежда на потребителя. Дори и драйвер може да бъде намерен само с достъп до интернет. С този метод не е нужно да търсите специални сайтове или да изтегляте помощни програми, тъй като цялата работа се извършва директно чрез операционната система Windows. Както и в предишната версия, не е нужно да рисувате нищо, защото нашият ресурс има подробен урок, който ще ви спести от въпросите и ще ви запознае с друг чудесен начин.

Инсталиране на драйвери чрез стандартни инструменти за Windows 720p

Прочетете повече: Системен софтуер за инсталиране на драйвери

По този начин инсталацията на драйверите за уеб камерата на Logitech HD 720p изтича. Това обаче е достатъчно, за да изтеглите необходимия софтуер. Ако имате някакви въпроси, след това ги попитайте в коментарите, ще бъдете сигурни, че ще отговорите.