За задоволителна работа на лаптопа, не само модерен хардуер, но и софтуер. Ето защо трябва да знаете къде да изтеглите драйвера за Samsung R540.

Инсталиране на драйвери за Samsung R540

Има няколко възможности за това как да инсталирате лаптоп софтуер. Необходимо е да се разбере всеки от тях.

Метод 1: Официален уебсайт

Всички необходими драйвери, най-често, могат да бъдат намерени в онлайн ресурса на производителя.

 1. Ние отиваме официалния сайт на Samsung ,
 2. В заглавката му трябва да намерите раздела "Поддръжка" . Направяме едно кликване върху него.
 3. Местоположение на секцията поддържат Samsung R540

 4. След прехода пред нас е редът за търсене, където искате да напишете "R540" . След това се отваря цял списък с устройства с това име. Необходимо е да изберете маркировката, която е посочена на задния капак на лаптопа.
 5. Избор на модели за ноутбуци Samsung R540

 6. След това личната страница на устройството се отваря пред нас. На него трябва да намерите секцията "Изтегляния" , където трябва да кликнете върху "Преглед на още" .
 7. Отидете при търсенето на драйвери за Samsung R540

 8. Шофьорите за лаптопа, на този сайт, са разпръснати един по един, вместо да се съберат в един архив. Следователно те ще трябва да бъдат изтеглени на свой ред, като кликнете върху съответния бутон "Изтегляне" .
 9. Изтеглете Samsung R540 драйвери на устройства

 10. След изтеглянето трябва да отворим файл с разширение EXE (той е подходящ за всеки архив с драйвери).
 11. Активиране на съветника за инсталиране на драйвера за Samsung R540

 12. Помощникът за инсталиране ще разопакова необходимото съдържание и ще инсталира драйвера. Можем само да чакаме края на работата му.

Помощник за инсталиране Samsung R540

Това завършва анализа на метода. След като инсталирате необходимия софтуер, остава само да рестартирате компютъра.

Метод 2: Програми на трети страни

За да не инсталирате всеки драйвер поотделно, можете веднъж да изтеглите специална програма, която независимо да следи липсващите драйвери и да инсталира най-актуалните им версии. Ако не сте запознати с такъв софтуер, прочетете нашата статия, която описва най-популярните и полезни програми на този сегмент.

Прочетете повече: Най-добрите програми за инсталиране на драйвери

Решение за

Сред програмите за инсталиране на такъв софтуер се отделя значително DriverPack Solution , Това приложение, което има доста голяма база от драйвери, ясен интерфейс и удобството на функционалността. С други думи, всичко в програмата е само най-полезното. Ако не знаете как да намерите софтуера за устройството по този начин, ви препоръчваме да прочетете статията, която съдържа подробни инструкции.

Урокът: Как да актуализирате драйвера на компютъра с помощта на DriverPack Solution

Метод 3: Идент. № на устройството

Всяко устройство има свой уникален номер, който ви позволява да намирате драйвера без да инсталирате програми и помощни програми. За този метод, трябва само да се свържете с интернет и да посетите специален сайт. На нашия интернет ресурс можете да намерите отлична статия, посветена на подробно разглеждане на тази тема.

Търсене на драйвер, използващ идентификационния номер на устройството на Samsung R540

Урокът: Търсене в драйвери по ID на хардуера

Метод 4: Стандартни инструменти за Windows

Ако не искате да посетите външни лица или официални сайтове в търсене на шофьори, тогава този начин е за вас. Операционната система Windows има стандартни инструменти за намиране и инсталиране на драйвери. Можете да научите повече за това, като прочетете съответната статия в нашия уебсайт.

Инсталиране на драйвери чрез стандартни инструменти на Windows Samsung R540

Урокът: Актуализиране на драйвери с инструменти на Windows

Разглобихме 4 начина да инсталираме драйвери за лаптопа Samsung R540. Това е достатъчно, за да изберете най-подходящия за себе си.