Vkontakte е световноизвестна социална услуга, която е не само средство за комуникация, но и огромна библиотека от аудио и видео файлове. Не е изненадващо, че Mozilla Firefox предлага различни инструменти за изтегляне на музика от Vkontakte.

Ако трябва да изтеглите музика от Vkontakte през браузъра Mozilla Firefox, тогава определено трябва да инсталирате специален plug-in, който ще ви позволи да изпълнявате тази задача. По-долу ще разгледаме списък с най-популярните плъгини, които ще ви позволят да изтеглите любимата си музика от популярната руска социална услуга.

Plugin за Firefox за изтегляне на музика Vkontakte

1. VkOpt

Firefox плъгини за изтегляне на Vkontakte музика

VkOpt е най-популярната добавка за браузър за социалната мрежа Vkontakte, която добавя много функции към този сайт, сред които е и възможността да изтегляте музика на вашия компютър.

За съжаление, поради прехода на Vkontakte към новия дизайн, някои функции на тази добавка все още не могат да бъдат адаптирани, но музиката вече може да бъде изтеглена от музиката.

Изтеглете добавката VkOpt

2. Savefrom.net

Firefox плъгини за изтегляне на Vkontakte музика

Друго добре познато допълнение на боусер, чието действие се разпростира не само до Vkontakte музика, но и до други популярни социални услуги с аудио и видео съдържание.

С инсталирането на тази добавка в близост до аудиозаписа ще имате иконка за изтегляне, като кликнете върху това кой ще започне да изтегля избраната песен на вашия компютър.

Изтеглете добавката Savefrom.net

3. Video DownloadHelper

Firefox плъгини за изтегляне на Vkontakte музика

Това допълнение е уникално, тъй като ефектът му се простира не само до социалната мрежа Vkontakte, но и до други сайтове, където има възможност за онлайн възпроизвеждане на аудио и видео.

За да изтеглите музика с тази добавка, ще трябва да поставите песента върху възпроизвеждането и да кликнете върху иконата в горния десен ъгъл на активираната икона на добавката, след което ще бъдете помолени да изтеглите избраната песен в компютъра.

Изтегляне на добавката Video DownloadHelper

Всяка от предложените добавки е ефективен инструмент за браузъра Mozilla Firefox, с който можете да изтеглите музика Vkontakte Firefox по всяко време.