Трябвали ли сте някога да изтеглите видео или аудио от популярен уеб ресурс, където възпроизвеждането е достъпно само онлайн? Ако е така, със сигурност можете да оцените разширението Savefrom.net за браузъра Mozilla Firefox.

Savefom.net е разширение, базирано на браузър, което ви позволява да изтегляте аудио и видео файлове от популярни уеб ресурси: Vkontakte, YouTube, Съученици, Instagram, Vimeo и много други.

Как да инсталирате Savefrom.net за Mozilla Firefox?

За да инсталирате Savefrom за Mazilla, кликнете върху връзката в края на статията на официалния сайт на програмиста и кликнете върху бутона "Изтегляне" .

Savefrom.net за Firefox

Вашият компютър ще започне да изтегля exe файла, който ще трябва да започнете, като инсталирате софтуера на вашия компютър.

По време на инсталацията ще бъдете подканени да инсталирате Savefrom.net за всички браузъри, инсталирани на вашия компютър. Ако е необходимо, можете да откажете това, като премахнете отметката от всички уеб браузъри и оставите само Firefox.

Savefrom.net за Firefox

Моля, имайте предвид, че по време на инсталацията ще бъдете помолени да инсталирате допълнителен рекламен софтуер. Ако е необходимо, можете да откажете от него, но това ще отнеме време, за да премахнете отметката от всички точки.

Savefrom.net за Firefox

След като инсталирате Savefrom.net на компютъра, ще трябва да рестартирате браузъра.

Как да използвате Savefrom.net?

Да предположим, че трябва да изтеглим видеоклип от популярното споделяне на видеоклипове в YouTube. За да направите това, отидете в браузъра Mozilla Firefox на видео страницата, която искате да изтеглите.

Точно под видеото ще видите появата на нов бутон "Изтегляне" , върху който ще започне изтеглянето на видеоклипа в максимално качество.

Savefrom.net за Firefox

Ако искате да изтеглите видеоклип на по-малък компютър, ще трябва да намалите качеството му. За да направите това, кликнете върху иконата с текущото качество, зададено отдясно на бутона Изтегляне.

На екрана ще се покажат всички налични опции за качество на видеоклипа. Моля, обърнете внимание, че с YouTube можете да изтеглите Mp4 видео формат и само Mp3 аудио.

Savefrom.net за Firefox

Всички изтегляния, направени в Savefrom.net, се записват по подразбиране в папката, определена в Mozilla Firefox. По подразбиране това е стандартната папка Изтегляния.

Savefrom.net е просто, удобно и ефективно разширение за изтегляне на медийни файлове от популярни услуги. Освен това разширението се поддържа активно от разработчиците, поради което новите услуги се изпълняват редовно.

Изтеглете Savefrom.net безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт