В наши дни заплахите за компютъра идват от различни източници: интернет, USB устройства, електронна поща и др. Не винаги стандартните антивируси се справят с техните непосредствени задачи. За да се подобри сигурността на системата, тя трябва да се сканира от време на време с допълнителни антивирусни програми. Освен това, когато подозренията за проникване на злонамерен софтуер на компютъра не са безпочвени, а стандартната антивирусна система не го определя. Една от най-добрите програми за защита на операционната система е Hitman Pro.

Hitware Pro е надежден и удобен антивирусен скенер, който ще ви помогне да защитите компютъра си и да се отървете от злонамерен софтуер и рекламен софтуер.

Урокът: Как да премахнете рекламата в браузъра Yandex от Hitman Pro

Съветваме ви да погледнете: Други програми за премахване на реклами в браузъра

преглеждане

Търсенето на опасни и нежелани приложения се извършва чрез сканиране. Важна особеност на програмата е, че за правилната й работа непременно трябва да има връзка с интернет, тъй като сканирането се извършва чрез облачни услуги. Hitman Pro използва база данни с редица програми на трети страни, което увеличава вероятността за откриване на заплаха. Възможно е да тествате системата с популярната антивирусна програма Virus Total, но за да използвате тази функция, трябва да имате профил на този сайт със специален API код.

Сканиране на системата в HitmanPro

Приложението е в състояние да открива вируси, руткитове, шпионски софтуер, рекламен софтуер, троянски коне и друг злонамерен софтуер в системата и в браузърите. В същото време наличието на профилиране и на белия списък на практика изключва възможността за фалшиво задействане на програмата по отношение на важни системни файлове.

лечение

След сканиране и откриване на заплахи е предоставена възможността да се неутрализират злонамерени и подозрителни програми. Той може да се приложи към всички подозрителни резултати от сканирането, както и избирателно.

В зависимост от конкретната заплаха можете да изберете няколко опции за решаване на проблема: премахване на подозрителен елемент, преместване в карантина, пренебрегване или преквалификация до безопасен файл.

Почистване на системата в HitmanPr

Като се има предвид, че програмата създава точка за възстановяване преди обработката на злонамерени файлове, дори ако изтриете някои важни системни параметри, което е много малко вероятно, има възможност за връщане назад.

След приключване на обработката на системата, Hitman Pro автоматично предоставя отчет за своята работа и елиминираните заплахи.

Резултати от почистването на системата в програмата HitmanPro

Предимства на Hitman Pro

  1. Използване на различни бази данни от трети страни за идентифициране на опасността;
  2. Ефективност и бързина на работа;
  3. Многоезичен (включително руски език).

Недостатъци на Hitman Pro

  1. Наличие на реклама;
  2. Безплатната версия може да се използва само за 30 дни.

Благодарение на използването на множество антивирусни бази данни от разработчици на трети страни, бърза и правилна работа на програмата, както и минимално натоварване на системата, приложението Hitman Pro е един от най-популярните антивирусни скенери, които премахват шпионския софтуер, рекламите, троянци и друг зловреден софтуер.

Изтеглете пробна версия на Hitman Pro

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт