Много потребители искат да използват напълно Instagram на компютъра, но за съжаление в компанията Facebook , която е собственик на тази социална услуга, не узрява, за да изпълни пълноценна уеб версия. Ако обаче потребителят има силна нужда да използва Instagram на компютъра, задачата е напълно осъществима. По-специално, ще разгледаме как можете да изпращате съобщения.

Говорейки за изпращането на съобщения до Instagram от компютър, потребителите обикновено имат две възможности: добавяне на коментари към публикации и изпращане на лични съобщения до Direct. И двете тези точки ще бъдат разгледани в статията по-подробно.

Метод 1: Добавете коментари към Instagram от вашия компютър

За щастие, ако трябва да изпратите съобщение до конкретен потребител чрез коментари, то с тази задача можете да се справите с уеб версията на Instagram, която е достъпна за използване в всеки браузър ,

 1. Отидете на страницата Уеб версия на Instagram и, ако е необходимо, да извърши разрешение.
 2. Прочетете още: Как да влезете в Instagram

  Въвеждане на Instagram от компютър

 3. Отворете публикацията, от която се нуждаете, за да оставите коментар. Екранът ще покаже самото снимка или видеоклипа, а съществуващите коментари ще се виждат отдясно. Бутонът "Добавяне на коментар" се намира в долната дясна част на прозореца. Кликнете върху него веднъж с мишката и след това продължите, за да въведете текста на съобщението.
 4. Въвеждате коментари на Instagram на компютъра си

 5. За да изпратите коментар, просто натиснете Enter .

Изпращане на коментар на Instagram на компютъра

Метод 2: Изпратете лични съобщения на Direct от вашия компютър

Положението е по-сложно, ако искате да отговаряте на компютъра чрез частни съобщения, защото в уеб версията на Instagram все още липсва тази функция.

Единственият изход от тази ситуация е използването на приложението Instagram на компютъра. Тук имате две възможности: за компютри, които се изпълняват Windows 8 и по-горе използват официалното приложение, а за по-младите версии на тази операционна система да инсталирате специална програма, която емулира андроид , чрез която можете да стартирате приложения, които се изпълняват за тази мобилна платформа.

Прочетете още: Как да инсталирате Instagram на компютър

В нашия случай можем да използваме официалното приложение Instagram, тъй като имаме работещ компютър Windows 10 , Примерът на това приложение е по-нататъшната възможност за изпращане на лични съобщения от компютъра.

 1. Стартирайте приложението Instagram на компютъра , По подразбиране основният раздел, който показва вашата информационна емисия, се показва на екрана. Тук трябва да кликнете върху иконата на самолета, която се намира в горния десен ъгъл, за да отидете на Direct.
 2. Преминаване към Instagram Direct на компютъра

 3. Ако по-рано сте имали кореспонденция с лицето, представляващо интерес, незабавно изберете чат с него. Ще създадем нов чат, като кликнете върху бутона "Ново съобщение" .
 4. Ново съобщение в Instagram Direct на компютъра

 5. В колоната "До" ще трябва да изберете един или няколко потребители, на които ще бъде изпратено съобщението. Заслужава да се отбележи, че можете да изпращате съобщения не само до акаунти от абонаментите ви, но и до тези, които имат страница, която може да бъде затворена от вас. За да започнете да търсите профил, започнете да пишете в потребителското име, след което системата веднага ще започне да показва резултатите от търсенето.
 6. Прочетете още: Как да намерите приятел в Instagram

  Изпращане на съобщение до Instagram Direct на компютъра

 7. В долната част на прозореца кликнете върху полето "Напиши съобщение" и започнете да пишете.
 8. Въвеждане на лично съобщение в Instagram Direct на компютъра

 9. За да изпратите съобщение, просто трябва да кликнете върху бутона "Изпрати" .

Изпращане на съобщение до Instagram Direct на вашия компютър

Ако се интересувате от други начини за изпращане на съобщение до Direct, тогава този въпрос е разгледан по-подробно на сайта в една от предходните статии.

Прочетете още: Как да напишете Instagram Direct

По въпроса за изпращането на съобщения до Instagram от компютъра днес, всичко.