Разберете скоростта на вашата интернет връзка е лесно! За тази цел Yandex има специално приложение, което ще ви предостави информация за скоростта на вашия Интернет за няколко секунди. Днес ще говорим малко за този малко известен инструмент.

Как да проверите скоростта на интернет с помощта на интернет интранет Yandex

Това приложение не изисква от потребителя да се регистрира. За да намерите Internetometer, отидете на главната страница на Yandex, кликнете върху бутона "Още" и "Всички услуги", както е показано на екранната снимка, изберете "Internetometer" от списъка или просто отидете на връзка ,

Как да проверите скоростта на интернет с помощта на интранет за интернет Yandex 1

Как да проверите скоростта на интернет с помощта на Yandex Интернет Интранет 2

Прочетете още: Как да създадете профил в Yandex

Кликнете върху големия жълт бутон "Измерване".

Как да проверите скоростта на интернет с помощта на интернет интранет Yandex 3

След известно време (до една минута) системата ще ви даде информация за скоростта на входящата и изходящата връзка, вашия IP адрес, информация за браузъра, резолюцията на монитора и друга техническа информация.

Как да проверите скоростта на интернет с помощта на услугата Yandex Internet Intranet 4

Можете да прекъснете операцията по изчисляване на скоростта по всяко време, както и да споделите резултата в блог или социални мрежи, след като сте получили връзка към резултата от проверката. За да направите това, кликнете върху бутона Споделяне.

Прочетете още: Как да направите начална страница на Yandex

Това е всичко! Сега винаги ще бъдете наясно със скоростта на вашия интернет, благодарение на приложението Yandex Internetnet.