Ако човек е установил, че е необходимо да ви изпрати в "Черния списък" (ES), това означава, че не можете да посетите неговата страница, да му пишете съобщения, да преглеждате актуализациите на неговата "лента" . За щастие има малък шанс да заобиколите такава ключалка.

Прескачане на ES в Съученици по стандартни методи

Официално, ако сте били доведени в извънредна ситуация, тогава не можете да излезете от нея или по някакъв начин да заобиколите ограниченията, наложени от нея, без съгласието на лицето, което ви е довело там. За да получите такъв, можете да използвате няколко съвета:

 • Опитайте се да се свържете с този потребител. Например, можете да му пишете от втората страница, да отговорите на неговия коментар за някакъв запис на общи приятели;
 • Ако можете да се обадите на този човек или да се срещнете лично, опитайте се да се споразумеете за това как той ви е премахнал от "Черния списък" .

Както виждате, за да получите отново достъп до страницата на друг потребител, трябва да можете да преговаряте и да можете да се свържете с този човек.

Заобикаляйки с бъгове Съученици

Този метод ще ви позволи да заобиколите всяко блокиране от други потребители, но има голям риск да загубите всички данни на страницата си. Плюс това, трябва да можете да работите повече или по-малко добре с компютъра, в противен случай няма да постигнете нищо.

Така че инструкцията ще изглежда така:

 1. Първо трябва да подредите хакерството на страницата си. Просто отидете на Odnoklassniki от друг IP, например, отидете на страницата си от Tor Browser ,
 2. Състезателна страница за съученици

 3. Сега правете промени в данните за вход, паролата или други важни данни (поща, телефон, защитен въпрос и т.н.).
 4. Прочетете повече: Как да промените данните за вход в съучениците

  Промяна на данните за вход в OK

 5. Сега ще трябва да изтриете страницата си, като използвате "Правилата" в долната част на сайта. Може би това е най-рискованата част, тъй като можете да загубите ценна информация от профила си, когато го изтриете.
 6. Прочетете още: Как да изтриете страница в съученици

  Договорът за лиценз е наред

 7. Затворете Tor (или друга VPN) и въведете съученици от вашия постоянен IP адрес.
 8. Тъй като преди това сте изтрили страницата си, не можете да влизате никъде. Напишете на сайта за техническа поддръжка. В съобщението посочете, че профилът ви е опростен и не можете да влезете.
 9. Урокът: Как да възстановите страница в съученици

  Възстановяване на профил в Съученици чрез техническа поддръжка

 10. След това следвайте инструкциите на техническата поддръжка, докато достъпът се възстанови напълно.
 11. След възстановяването на достъпа автоматично ще бъдете изключени от всички "Черни списъци" .

Въпреки факта, че администрацията на Odnoklassniki твърди, че е невъзможно да се заобиколят извънредните ситуации, има малки вратички и недостатъци. Въпреки това, често не се препоръчва да ги използвате, тъй като администрацията може да подозира, че нещо не е наред и да блокира трайно страницата ви.