Понастоящем почти всички браузъри имат режим, чрез който можете да осъществите достъп до различни сайтове, но информацията за тяхното посещение няма да бъде запазена в историята. Това, разбира се, е полезно, но доставчикът, системният администратор и други органи на "по-високо ниво" ще могат да наблюдават дейностите в мрежата.

Ако потребителят иска да остане напълно анонимен, тогава той трябва да използва специални програми, един от които е Thor Browser. Тази програма стана популярна за кратко време, тъй като тя успя да спечели популярност сред потребителите по целия свят. Браузърът има много функции, да видим какво може да предложи.

Прочетете още:
Tor аналогови браузъри
Проблеми с стартиращия Tor Browser
Грешка в мрежовата връзка в браузъра Tor
Изключете напълно Tor Browser от компютъра си
Конфигурирайте Tor Browser за вас
Правилно използване на Tor Browser

Изберете връзка

В самото начало потребителят може да избере как да се свърже с мрежата чрез браузъра. Програмата може директно да установи връзка и може да помогне за конфигурирането на връзката чрез прокси сървъри и т.н.
Избиране на връзката Tor

Опции за програмисти

За напредналите потребители в програмата има функция, която ви позволява да конфигурирате браузъра за себе си с помощта на инструменти за разработка. В параметрите можете да отидете в Конзолата за програмисти, да промените стила на програмата, кода на страницата и много други.
Опции за разработчици на Tor

За да отидете тук е необходимо само при пълно познаване на бизнеса, по различен начин е възможно да се намалят корекциите на програмата, поради което е необходимо да се преинсталира.

Отметки и списания

Въпреки пълната анонимност в мрежата, потребителят все още може да преглежда историята си на сърфиране и да създава отметки. Историята се изтрива след приключване на работата, така че не можете да се притеснявате за вашите лични данни.
Отметки и списание Tor

синхронизация

Популярна функция за синхронизиране на устройства също присъства в браузъра Tor. Потребителят може да синхронизира всичките си устройства и да вижда същите раздели на различни устройства.
Tor синхронизация

Запазете и отпечатайте страницата

По всяко време потребителят може да отвори контекстното меню на програмата и да запише страницата, която харесва, или веднага да го отпечата. Тази функция е налице във всички браузъри, но все пак си заслужава да се отбележи, защото много често е полезно, защото не винаги искате да запазите страницата като отметка.
Запишете и отпечатайте Tor

Настройване на нивото на защита

Никой браузър не може да се похвали с пълна защита срещу всички заплахи за голямото пространство на World Wide Web. Но Tor Browser помага на потребителите да запазват компютъра си с функцията за избор на ниво на защита. Потребителят може да избере желаното ниво, а самата програма ще поиска и направи всичко. Tor ниво на сигурност

предимства

 • Безплатен достъп до всички функции на програмата.
 • Руски интерфейс и хубав дизайн.
 • Анонимност и сигурност в мрежата.
 • Възможност да промените кода на програмата и да я персонализирате за вас.
  1. недостатъци

  2. Има някои проблеми със сигурността, защото системата не може да бъде перфектна. Но чрез този браузър тези проблеми не са толкова ужасни, защото няма лична информация, пароли или нещо друго.
   1. Потребителите трябва да помнят, ако искат да сърфират анонимно в мрежата, тогава трябва да изберете програмата Tor Browser, не за нищо много експерти и обикновените потребители вече са я оценили.

    Tor Browser Безплатно изтегляне

    Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт