Не всички игри в произход моля или са необходими. Може да се наложи да премахнете определен продукт. Причините могат да бъдат сто, но е безполезно да ги разглобявате в тази ситуация. По-добре е да обмислите варианти как да премахнете игра от Origin.

Изтриване в началото

Origin е дистрибутор и една система за синхронизиране на игри и играчи. Това обаче не е платформа за мониторинг на производителността на приложенията и не осигурява защита срещу външни смущения. Тъй като игрите от произход могат да бъдат премахнати по много различни начини.

Метод 1: Произход на клиента

Основният начин да премахнете игрите в Origin

 1. Първо, в отворения клиент отидете в секцията "Библиотека" . Разбира се, за това потребителят трябва да бъде упълномощен и свързан с интернет.

  Библиотека в произход

  Ето всички оригинални игри, които са инсталирани на компютъра на потребителя или са били веднъж.

 2. Сега остава да кликнете с десния бутон върху желаната игра и изберете "Изтриване" от изскачащото меню.
 3. Премахване на игра от библиотеката "Произход"

 4. След това ще бъдете уведомени, че играта ще бъде изтрита заедно с всички данни. Потвърдете действието.
 5. Потвърждаване на заличаването на играта в Origin

 6. Процедурата за деинсталиране започва. Скоро играта на компютъра няма да остане.

След това се препоръчва рестартирането на компютъра. Системата извършва достатъчно дълбоко отстраняване и боклукът обикновено не остава след това.

Метод 2: Софтуер на трети страни

Играта може да бъде премахната, използвайки специален софтуер, предназначен за такива цели. Например, тя ще работи добре CCleaner ,

 1. В програмата отидете в секцията "Инструменти" .
 2. Услуга в CCleaner

 3. Тук имаме нужда от първата подраздел - "Деинсталиране на програми". Обикновено тя се избира самостоятелно след прехода към "Сервиз" .
 4. Деинсталиране на програми в CCleaner

 5. Появява се списък с инсталираните на компютъра програми. Тук трябва да намерите необходимата игра, след което трябва да кликнете върху бутона "Деинсталиране" вдясно.
 6. Изтриване на игра чрез CCleaner

 7. След като потвърдите изтриването, компютърът ще бъде чист от тази игра.
 8. Той ще рестартира само компютъра.

Има доказателства, че CCleaner прави по-добре изтриването, тъй като премахва и повече записи в регистъра след играта, отколкото други методи. Така че, ако е възможно, си струва да разрушим играта по този начин.

Метод 3: Местни инструменти на Windows

Windows също има свои собствени инструменти за деинсталиране на програми.

 1. Струва си да отидете в "Опциите" на системата. Най-лесният начин е веднага да стигнете до желаната секция чрез "Компютър" . За да направите това, кликнете върху бутона "Изтриване или промяна на програмата" в капачката на прозореца.
 2. Изтриване на програми чрез този компютър

 3. Сега трябва да намерите желаната игра в списъка с програми. След като бъде намерен, трябва да кликнете върху него с левия бутон на мишката. Ще се появи бутонът "Изтриване" . Трябва да се кликне.
 4. Изтриване на игра чрез параметри

 5. Ще започне стандартната процедура за деинсталиране.

Смята се, че този метод е по-лош от горното, тъй като вграденият деинсталатор на Windows често не работи с грешки, като оставя записи в регистъра и боклука.

Метод 4: Директно отстраняване

Ако по някаква причина горните методи не работят, тогава можете да отидете на последния път.

В папката с играта трябва да има изпълним файл за процедурата за деинсталиране на програмата. Като правило той се намира непосредствено в папката на играта, дори и да няма EXE файл наблизо, за да стартира самото приложение. Най-често деинсталаторът се нарича "unins" или "uninstall" , а също и типа на файла "Application" . Трябва да го стартирате и да извършите деинсталирането на играта, следвайки инструкциите на съветника за деинсталиране.

Файл за деинсталиране на играта

Ако потребителят не знае къде са инсталирани игрите от Origin, можете да ги намерите, като използвате следния метод.

 1. В клиента кликнете върху "Произход" в заглавката и изберете "Настройки на приложението" .
 2. Настройки за произход

 3. Отваря се менюто с настройки. Тук трябва да кликнете върху секцията "Разширени" . Извеждат се няколко опции за допълнителни секции в менюто. Това ще отнеме първото - "Настройки и запазени файлове" .
 4. Настройките за настройки и файловете в "Произход"

 5. В секцията "На компютъра" можете да намерите и промените всички адреси, за да инсталирате игри от Origin. Сега нищо не ви пречи да намерите папка с ненужна игра.
 6. Произход на директорията на игри

 7. Трябва да се отбележи, че този тип премахване често оставя повечето записи за игри в регистъра, както и странични папки и файлове на други места - например данни за плейъра в "Документи" със запазени файлове и т.н. Това трябва да се почисти и ръчно.

Просто казано, методът не е най-добрият, но в екстремна ситуация той ще направи.

заключение

След премахването, всички игри остават в "Library" Origin. Оттам можете да инсталирате отново всичко, когато възникне такава необходимост.