В детството, абсолютно всички ние играхме нещо. Салски, шах, дъщери - синове - имаше много игри. Сега сме израснали, някой е спрял напълно да играе и някой е щастлив да се събере с приятели. Това е само във второто десетилетие на 21-ви век, почти всички игри се преместват в компютъра, а широкото разпространение на бързия Интернет ви позволява да изтеглите почти всяка игра само с 2 кликвания. Как да го направите - разберете по-долу.

Но първо, нека дефинираме с използваната програма. Разбира се, най-добре е да използвате специализирани игри, например пара , Но ние ще следваме пътя на най-малко съпротива и ще използваме програмата ZONA. Това е вид торент клиент, който има добър каталог с различни медийни файлове. И така, да вървим!

Процесът на избор на игра и изтегляне

1. Веднага след отварянето на ZONA, стигате до секцията с филми. За да отидете на игрите, кликнете върху съответния елемент в страничното меню.

изберете секция

Ако знаете името на играта, която искате да изтеглите, въведете нейното име в полето за търсене от горната част и отидете директно на стъпка 5

2. Изберете жанра, който ви интересува, като използвате менюто в горната част на прозореца.

жанр

3. Посочете диапазона от години, когато се играе играта.

годината

4. Задайте рейтинговия обхват. Опитайте се да не стесните прекалено много, в противен случай ще има твърде малко игри в резултатите от търсенето.

оценка

5. Кликнете върху корицата на играта, която ви интересува. След това ще отидете на неговата страница, където можете да видите нейното описание, екранни снимки и видео. Не забравяйте да прочетете инструкциите за инсталиране - тя ще ви помогне по-нататък.

игра страница

6. Уверете се, че вашият компютър отговаря на системните изисквания на играта.

системни изисквания

7. Щракнете върху бутона Download.

изтегляне

8. Кликнете върху раздела "Изтегляния" в страничното меню и изчакайте, докато играта бъде напълно заредена.

изтегляне

9. Кликнете два пъти върху изтеглянето и, следвайки инструкциите за инсталиране от страницата на играта, инсталирайте играта.
10. Насладете се на играта!

Прочетете още: Програми за изтегляне на игри на вашия компютър

заключение

Както можете да видите, процесът на изтегляне е съвсем прост. Особено е опростено, когато знаете предварително какво искате. В този случай най-дългата част - търсенето на игра - просто се пропуска.