Грешките често причиняват много неудобства на потребителите на всякакви програми, а UltraISO не е изключение. В тази полезна полезност често има грешки, които понякога не могат да бъдат решени без помощ, а една от тези грешки е "Грешка при определяне на режима на записване", с която ще разберем тази статия.

UltraISO е многофункционално средство за работа както с дискове с дискове, така и с тях. Може би поради богатата си функционалност в тази програма и има толкова много грешки. Най-често възникват грешки при работа с реални дискове, а причината за грешката е "e.

Изтегляне на UltraISO

Как да поправите грешката "Грешка при задаване на страница за режим на запис"

Тази грешка възниква по време на рязане на CD / DVD устройство чрез UltraISO на Windows платформи.

Задаване на грешка в режима на запис в UltraISO

Причината за грешката може да изглежда твърде сложна, но е съвсем лесно да я решим. Възникна грешка поради проблеми с режима AHCI и тук това означава, че нямате или драйверите на контролера на AHCI не са актуални.

За да престане да се появява бъг, е необходимо да изтеглите и инсталирате тези драйвери. Има два начина да направите това:

1) Урок: Как да актуализирате драйвера на компютъра с помощта на DriverPack Solution

2) Изтеглете и инсталирайте себе си.

Вторият метод може да изглежда сложен, но е по-надежден от първия. За да актуализирате контролера AHCI ръчно, първо трябва да знаете кой чипсет използвате. За това отидете в Device Manager, който можете да намерите в елемента "Управление", като кликнете с десния бутон на мишката върху "Моят компютър".

Мениджър на устройства в Windows

След това намерете нашия контролер AHCI.

AHCI контролер в Windows

Ако има стандартен контролер, тогава ние се ръководим от процесора.

Производителят на контролера AHCI.png

Следвайте инструкциите на производителя и след като рестартирате компютъра, проверяваме производителността на UltraISO. Този път всичко трябва да работи без грешки.

Така че, разрешихме проблема и намерихме два начина да решим тази грешка. Първият метод, разбира се, е много прост. Въпреки това, уебсайтът на производителя винаги е най-новата версия на драйверите и вероятността да получите най-новата версия в Решение за пакет с драйвери много по-ниски. Но всеки прави каквото му харесва. И по какъв начин актуализирахте (инсталирате) драйвера на AHCI контролера?