Как да получите безплатен подарък в Odnoklassniki

Почти всички активни потребители на социалната мрежа Odnoklassniki видяха много вариации на подаръци, които всеки може да изпрати на приятелите си. Повечето от тези изображения са платени, а запасите за тяхното безплатно разпространение са рядкост, а изборът винаги е минимален. Затова не е изненадващо, че много потребители се чудят да получат безплатни подаръци. На следващо място, искаме да разгледаме три начина да помогнем за справянето с този въпрос.

Получаваме безплатни подаръци в Odnoklassniki

Съдържанието на тази статия ще се фокусира върху методите за намиране на безплатни подаръци и след това изпращането им на приятели. Ще предоставим подробни наръчници, които ще се окажат полезни за различни категории потребители, затова препоръчваме да се запознаете с всяка опция, за да намерите най-атрактивната за себе си.

Метод 1: Регистрирайте нов акаунт

Сега има промоция, при която всички нови потребители получават възможност да изпратят всякакви три подаръка безплатно. Разбира се, не всеки ще иска да създаде нов профил, но предимството на този метод е, че изборът на изображения е просто огромен и всеки ще намери подаръка, от който се нуждае.

 1. Отворете началната страница на Odnoklassniki и продължете с регистрацията. Ще намерите цялата необходима информация за изпълнението на по-нататъшни действия в другата ни статия на следния линк.
 2. Преход към регистрация на нов потребител в социалната мрежа Odnoklassniki

  Повече подробности: Регистрирайте се в Odnoklassniki

 3. След приключване на процедурата за регистрация ще бъдете пренасочени към страницата си, където незабавно ще се покаже известие за промоцията.
 4. Получете три безплатни подаръка след регистрация на нов акаунт в Odnoklassniki

 5. Отидете в секцията за подаръци, за да ги видите.
 6. Отидете в секцията с всички подаръци в мрежата на съучениците

 7. Остава само да изберете една от многото опции и да ги изпратите на приятел.
 8. Показвайте всички безплатни подаръци за нов потребител в мрежата на Odnoklassniki

Моля, обърнете внимание, че можете да изпращате такива подаръци само на приятели, затова е по-добре предварително да уведомите човек, че той ще получи заявка за приятелство от новата ви страница, за да представи специален подарък. В допълнение, действието ще бъде валидно само четири дни от датата на регистрация, така че успяйте да изпратите и трите налични снимки.

Прочетете също: Добавяне на приятел в съученици

Метод 2: Групи за раздаване

В Odnoklassniki има специални общности, където администрацията публикува безплатни подаръци. Разбира се, изборът им е доста ограничен, но в момент, когато всички останали снимки са платени, това е най-добрият вариант за получаване на желаното съдържание. От вас се изисква да извършите само няколко прости стъпки:

 1. От главната страница или в емисията, отидете в секцията „Групи“ .
 2. Преминаване към търсенето на необходимата група в мрежата на Odnoklassniki

 3. Чрез търсенето намерете общността по ключова дума и отидете на страницата, която харесвате.
 4. Намиране на общност с безплатни подаръци при съученици

 5. Сега остава само да намерите желания подарък и да кликнете върху него, за да го изпратите на приятел или да добавите към отметки.
 6. Преход към изпращане на безплатен подарък от общността в мрежата на Odnoklassniki

 7. Ще бъде достатъчно да изберете човек от списъка.
 8. Избор на потребител, който да изпрати подарък от общността Odnoklassniki

 9. След това се появява известие, че доставката е била успешна.
 10. Успешно уведомяване за подарък от общността Odnoklassniki

Цялата трудност на този метод се крие в търсенето на самата група, тъй като много от тях просто използват разглежданата ключова дума, а на самата страница излагат напълно неподходящи записи по темата. Когато обаче намерите правилната общност, се препоръчва да се присъедините към нея, така че никога да не я изгубите.

Прочетете също: Напускане на групата в Odnoklassniki

Метод 3: Изпращане на пощенски картички

По-горе разгледахме групи с безплатни подаръци, но те също имат аналози, където вместо стандартни презентации разпространяват анимирани картички. Те също могат да бъдат изпращани безплатно, но с определени ограничения. Трябва само да направите няколко неща:

 1. Използвайки описанието от предишния метод, отворете една от групите, потърсете пощенска картичка там, задръжте курсора на мишката върху нея и кликнете върху иконата на полето, която се показва.
 2. Намиране на безплатна пощенска картичка, която да изпратите на приятел в Odnoklassniki

 3. Изберете приятел, който да изпратите.
 4. Избор на приятел, който да изпраща пощенски картички до онлайн съученици

 5. Настройте карта и я изпратете. Моля, обърнете внимание, че някои от тях струват 1 ОК, така че при изпращане изпращайте внимателно цената, като се уверите, че изображението е безплатно.
 6. Запознаване с цената на отворена карта, преди да я изпратите до Odnoklassniki

Сега сте запознати с трите метода за получаване на безплатни подаръци, просто трябва да намерите правилните и да започнете да ги изпращате на приятели. В допълнение, всяко от намерените изображения може да бъде изпратено в отметки, за да бъде изпратено до някой от потребителите на мрежата Odnoklassniki по всяко удобно време.