За да направи приложението си по-популярно и клиентите по-активни, AliExpress стартира мобилна бонус функция. Чрез събиране на монети можете да ги замените за купони или да спестите и след това да закупите определени артикули с добра отстъпка. Можете дори да спечелите купони тук, но за да закупите стоки за виртуални монети, ще трябва да влизате в приложението всеки ден. В тази статия ще анализираме подробно какъв е този раздел и как да спестите от покупки с него.

Получаваме монети в AliExpress

Нека направим резервация веднага, че тази възможност съществува от няколко години и през цялото това време тя е достъпна само в мобилното приложение. Понякога правилата му се променят, така че не забравяйте да следвате всички актуализации и информация от Aliexpress.

Ежедневно получаване на монети

Има смисъл да се натрупват монети само за активни потребители, тъй като за всеки следващ запис се дават повече монети, но ако пропуснете един ден, напредъкът ще бъде намален до минимум. Получаването на монети всеки ден обаче не е единственият начин да ги събирате.

Изтеглете приложението AliExpress от Google Play Store
Изтеглете приложението AliExpress от App Store

На първо място, трябва да отидете в раздела "Мобилни бонуси", който се намира на главната страница на приложението.

Отидете в раздела за мобилни бонуси на мобилното приложение AliExpress

Съвсем горе вдясно виждате броя на монетите, които имате в момента. Отдолу има сандък с червен бутон. Кликнете върху него, за да получите 1 монета. Отляво е посочено колко ще получите следващия път, ако влизате в приложението ежедневно в продължение на една седмица и събирате бонуса по този начин. Пропуснете един ден - напредъкът ще бъде нулиран и ще започнете от един отново. Така за една седмица можете да съберете до 65 монети.

Ежедневно получаване на монети за влизане в мобилното приложение AliExpress

Изпълняване на ежедневни задачи

В допълнение към валутата, издавана за постоянно посещение, приложението дава възможност да печелите допълнителни монети, като изпълнявате ежедневни задачи. Плъзнете наляво, за да видите списък с тях. Всеки ден е същото.

Ежедневни задачи за получаване на бонусни монети чрез мобилното приложение AliExpress

Опитайте търсене на снимки

Първоначално приложението казва, че по този начин ще получите 2 монети, но има шанс да спечелите повече, като следвате прости инструкции.

  1. Отворете това търсене. Ако никога не сте търсили по снимка, първо позволете на устройството ви да прави снимки и видеоклипове.
  2. Издаване на разрешение за камерата да прави снимки за търсене чрез мобилното приложение AliExpress

  3. След това използвайте наличните опции: направете снимка на нещо, което сайтът може да намери поне приблизително, използвайте добавена реалност, QR код или качете снимка от галерията на смартфона.
  4. Възможности за заснемане и отиване в Галерията за търсене на продукт по снимка чрез мобилното приложение AliExpress

  5. Кликнете върху който и да е артикул, който намерите, и го добавете в кошницата си. До този бутон ще има икона на монета.
  6. Добавяне на артикул в Количката за получаване на монета чрез мобилното приложение AliExpress

  7. След това ще получите 5 монети. Имате 10 опита да получите монети по този начин на ден и всички стоки от кошницата могат да бъдат изтрити, ако не се интересувате от нищо от това.
  8. Печелене на монети за добавяне на артикул в кошницата чрез мобилното приложение AliExpress

Сменете монети за купон

Тази опция ви позволява да получите своеобразен "кешбек". Купете купони за определена сума пари за монети и вземете 3 монети за размяна. Тази опция едва ли е подходяща за тези, които планират да натрупват монети за по-нататъшни покупки, но ако целта ви е именно купони, първо нокаутирайте монети по други начини, описани в тази статия. Сайтът предлага 6 купона за различна сума и всеки от тях със специфична партида на склад и различно ниво на достъп. Както можете да видите на екранната снимка по-долу, най-популярните са най-скъпите купони, така че трябва да ги вземете възможно най-бързо. За повече информация щракнете върху иконата на въпросителен знак в горната част на прозореца.

Разменяйте монети за купони с бонус за получаване на монети чрез мобилното приложение AliExpress

Абонирайте се за магазин или блогър

Тази задача включва получаване на 1 монета за абонамент за магазин или блогър. Отивайки към задачата, ще видите лента с предложения. Намерете магазин, който ви интересува, или някой, за който не сте абонирани, и кликнете върху бутона "Абонирай се".

Абонирайте се за бутона за магазин, за да получите монета чрез мобилното приложение AliExpress

Магазините, които следите, имат вместо това бутон. "До магазина"за да можете просто да ги пропуснете.

Абонирани сте за магазина, за да получавате монета чрез мобилното приложение AliExpress

В горната част на прозореца има раздели "Вдъхновение" и „НА ЖИВО“, там ще намерите блогъри, които също дават 1 монета за абонамент. Моля, обърнете внимание, че монетите не се сумират, когато се абонирате както за магазина, така и за блогъра - във всеки случай ще получавате само 1 монета на ден.

Споделете новата си колекция

След като отворите тази задача, ще видите икона на монета, върху която трябва да кликнете. Може да се наложи първо да превъртите страницата надолу. След като го докоснете, ще се отвори стандартен системен прозорец, предлагащ избор на получател. Ако няма с кого да споделите, изпратете съобщение до себе си, при условие че тази опция е безплатна. Например, удобно е да споделите връзка в Телеграма, където се поддържа изпращане на съобщения до себе си, извикано Любими... В бъдеще това съобщение няма да е трудно да се изтрие.

Бутон за споделяне с публикацията за получаване на монета чрез мобилното приложение AliExpress

Харесайте публикацията в емисията

Най-лесната задача, където просто трябва да харесате нещо на всяка публикация. Ще се отвори същата лента, където ще намерите иконата под формата на ръка с повдигнат пръст нагоре и щракнете върху нея.

Публикувайте бутона за харесване, за да получите монета чрез мобилното приложение AliExpress

Можете да се абонирате, споделяте и харесвате веднъж на ден, не забравяйте.

Мини игри

Нека да преминем към разглеждане на игри, които, въпреки че ви позволяват да получавате монети, не гарантират това: всичко зависи от вашия късмет. Невъзможно е да измамите печалбите и да мамите приложението по някакъв начин, имайте това предвид, ако внезапно искате да станете нечестен играч. Услугата предлага три мини-игри, за да участвате, в които първо трябва да направите своя принос със същите виртуални монети. Можете да получите много по-големи печалби или вместо това да спечелите нещо друго, но да загубите монети. Ако има дори малко вълнение и желание да се рискува, приложението с удоволствие ще предостави тази възможност.

От време на време AliExpress променя своите мини-игри, така че в зависимост от датата на четене на тази статия, нейното значение може да е различно. Например, по-ранните потребители бяха помолени да завъртят "Колелото на късмета", сега вместо това е различна игра.

Парично дърво

Първата игра включва ежедневното отглеждане и поддържане на дървото. Това се превръща в допълнителен стимул за постоянно влизане в приложението, защото без вашата грижа растението ще умре. Започвате играта с разсад, закупен за 1 монета, който трябва да се полива, оплоди и лекува от болести. Ако дървото изсъхне поради продължителното ви отсъствие, то ще трябва да се съживи за 10 монети.

Съживяване на растението в играта Money Tree чрез мобилното приложение AliExpress

От време на време близо до дървото могат да се появят врагове под формата на червеи. Трябва да се отървете от тях за 2 монети, но в замяна ще получите 6 точки опит. Също така трябва постоянно да поливате растението: за да направите това, просто кликнете върху капката с надписа «+1»... Срещу него в още една капка се изписва времето до следващото безплатно поливане, а отдолу виждате платената функция за поливане до 5 пъти: 1 монета - 1 поливане. Всяко такова поливане добавя 2 точки към дървото и когато опитът достигне определен брой (50/150/300/500/700/1000 точки опит) то цъфти. По това време на него ще се появят бонуси под формата на плодове и ще получите подарък: купон или монети.

Отглеждане на растение в играта Money Tree чрез мобилното приложение AliExpress

В самото дъно на прозореца има надпис, предлагащ поливане на дърветата на потребители, които са добавени като приятели. Това ще ви позволи да натрупате още повече опит и по-бързо да получите подарък за отглеждане на дърво. Можете да поливате безплатно до 10 пъти на ден, като получавате по 1 опит точки за всяко поливане (10 точки на ден). Освен това можете да закупите още 5 напоявания и да спечелите 3 точки за всяко (допълнителни 15 точки на ден).

Едно дърво може да се отглежда изцяло, набирайки 1000 точки опит. След това е позволено да се засади друго дърво.

Снимайте отстъпки

Най-простата игра, в която трябва да нокаутирате отстъпка. Въпреки факта, че първоначално се извиква бутонът за вход Играйте безплатно, след като щракнете върху него, се появява друг, който уведомява, че входът струва 2 монети.

Започнете да играете Shoot безплатно, за да получите монети чрез мобилното приложение AliExpress

Долната линия: за няколко секунди играта показва на кои фигури кои бонуси са скрити, след което всички те се обръщат и се нареждат в хаотичен ред в горната част на екрана.Трябва да стреляте по желаната фигура, изчакайте, докато автоматично движещата се стрелка посочи към нея. Натисни "Огънят!" и разберете печалбите си. За първи път успяхме да спечелим обратно инвестираните 2 монети, а след това падна купон с отстъпка. Кой има късмет: можете да получите от 1 до 200 монети или специален купон за $ 2. Играта може да се играе до 3 пъти на ден.

Ако нямате тази игра, моля, актуализирайте приложението чрез Магазин за игри или App Store.

Познайте картата

Игра с подобен принцип, но за влизане в нея струват 5 монети. Всички правила са написани точно по-долу, което няма да е трудно за разбиране.

Започнете да играете Guess the Card, за да получавате монети чрез мобилното приложение AliExpress

Не всички от 8-те карти печелят: някъде има пари, някъде има купони, а някъде има празнота. За няколко секунди те ще бъдат показани с лицето надолу и ще видите колко карти са празни и колко печелят. След това те ще бъдат разбъркани и показани с лицето надолу. Разкриват се само 2 карти. Успяхме да спечелим цели 12 монети, но нещо подсказва, че следващите времена няма да бъдат толкова успешни. Междувременно играта може да се играе до 10 пъти на ден.

Победа в играта Познай картата чрез мобилното приложение AliExpress

В тази статия сте научили всички налични начини за получаване на монети. Ако целта ви е да спестите пари, този метод е перфектен, защото когато натрупате голям брой монети, можете да си купите добър продукт на много ниска цена, като платите останалото с виртуална валута. Основното нещо е да не бързате: отстъпките в раздела със стоки, продавани по този начин, постоянно се актуализират, така че винаги имате време да похарчите натрупаните средства. Недостатъкът на този подход е дългосрочен, тъй като ще отнеме повече от един месец за спестяване и дори повече при липса на приятели. Много хора просто се отегчават да правят едно и също всеки ден, поради което изоставят събирането на монети.