Пластичната карта Yandex Money е много удобно средство, което всъщност прави използването на електронни пари неограничен. С помощта на тази карта можете да изплатите комисионни в магазини, кафенета, супермаркети, бензиностанции и други търговски пунктове, както и да теглите пари в брой от банкомати (такса за теглене от 3% + 15 рубли). В тази статия ще опишем как да изпратите карта Yandex Money, прикрепена към Вашата сметка, в електронен портфейл.

Банкова карта Yandex Money се издава в продължение на три години, а услугата й през този период ще струва 199 рубли. По време на регистрацията тази сума ще бъде дебитирана от Вашата сметка. Картата ще бъде свързана с вашия електронен портфейл, те ще имат общ баланс.

Прочетете още: Как да теглите пари от кесията на Yandex Money

На основната страница на Yandex Money кликнете върху бутона Bank Cards или върху иконата на картата в панела в лявата част на екрана.

Как да получите карта Yandex Money 1

В следващия прозорец кликнете върху бутона "Детайли". След това - "Поръчка карта".

Как да получите карта Yandex Money 2

Как да получите карта Yandex Money 3

Кликнете върху "Получаване на парола". Телефонът ви ще получи SMS с парола, която трябва да въведете в линията. Кликнете върху "Напред".

Как да получите карта Yandex Money 4

Въведете вашето име, фамилия и имена във формуляра и напишете латинското име и фамилия, които ще бъдат посочени на картата. Кликнете върху бутона "Напред".

Как да получите карта Yandex Money 5

Изберете държавата, в която живеете, и напишете домашния си адрес. Картата ще бъде доставена на пощата, където ще трябва да я вземете или да поръчате дом за доставка. Потвърдете данните, като кликнете върху "Отиди на плащане". В следващия прозорец кликнете върху бутона "Плащане".

Как да получите карта Yandex Money 6

Прочетете още: Как да използвате Yandex Money услуга

На тази поръчка е завършена нова карта. Картата ще бъде изпратена не по-късно от 5 работни дни след нареждането. Времето за доставка зависи от пощенската услуга. Можете да проследите доставката - номер на песен и връзка ще бъдат изпратени в полето за електронна поща. След като получите картата, тя трябва да бъде активирана и конфигурирана. Информация за това може да се намери и на нашия уебсайт.

По-подробно: Как да активирате карта Yandex Money