MorphVox Pro е мултифункционална програма, с която можете да променяте гласа си в микрофон или да добавяте различни звукови ефекти към фона. Променен в тази програма, речта може да се запише чрез Bandicam или да се използва в диалог на Skype.

В тази статия ще разгледаме по-отблизо процеса на инсталиране на Morphvox Pro.

Прочетете на нашия уебсайт: Програми за промяна на гласа в Skype

Как да инсталирате MorphVox Pro

1. Отидете на официалния уебсайт на програмата. Кликнете върху бутона "Опитайте", ако искате да изтеглите пробна версия на приложението. Запишете инсталационния файл и изчакайте изтеглянето да завърши.

Инсталиране на MorphVox Pro 1

2. Пуснете инсталатора.

Ако използвате Windows 7, стартирайте инсталацията като администратор.

Инсталиране на MorphVox Pro 2

3. В прозореца Добре дошли, щракнете върху Инсталиране. В следващия прозорец кликнете върху "Напред" и приемете лицензионното споразумение, като поставите отметка в квадратчето "Съгласен съм". Кликнете върху "Напред".

Инсталиране на MorphVox Pro 3

Инсталиране на MorphVox Pro 4

4. Ако искате да стартирате програмата веднага след инсталирането, оставете отметка в полето "Стартиране на MorphVox Pro след инсталиране". Кликнете върху "Напред".

Инсталиране на MorphVox Pro 5

5. Изберете папката за инсталиране на програмата. Препоръчително е да оставите директорията, зададена по подразбиране. Кликнете върху "Напред".

Инсталиране на MorphVox Pro 6

6. Потвърдете инсталацията, като кликнете върху "Напред".

Инсталиране на MorphVox Pro 7

Инсталирането на програмата ще отнеме по-малко от минута. След като приключите, затворете останалите прозорци. Ако отворите прозорец за абонамент, можете да попълните полетата му или да го игнорирате, като оставите всички полета празни и кликнете върху "Изпращане".

Инсталиране на MorphVox Pro 8

Полезна информация: Как да използвате MorphVox Pro

Това е целият процес на инсталиране. Сега можете да започнете да използвате MorphVox Pro, за да промените гласа си в микрофона.