Сред многото програми за промяна на гласа MorphVox Pro е един от най-функционалните и удобни. Днес ще опишем накратко характеристиките на използването на тази програма.

За пълноценното използване на MorphVox Pro, ще ви е необходим микрофон и основната програма, с която комуникирате (например Skype) или записвате видео.

Прочетете още: Как да промените гласа в Skype

Как да инсталирате MorphVox Pro

Инсталирането на MorphVox Pro не е голямо предизвикателство. Трябва да закупите или да изтеглите пробна версия на официалния уеб сайт и да го инсталирате на вашия компютър, следвайки указанията на съветника за инсталиране. Прочетете повече в урока на нашия уебсайт.

Как да инсталирате MorphVox Pro

Как да настроите MorphVox Pro

Изберете опциите за новия си глас, коригирайте фон и звукови ефекти. Оптимизирайте възпроизвеждането на гласа, така че да има възможно най-малко смущения. Изберете един от шаблоните за промяна на гласа или го изтеглете от мрежата. Това е в нашата специална статия.

Как да настроите MorphVox Pro

Вие ще се интересувате от: Запишете променен глас в Bandicam

Как да запишете гласа си в MorphVox Pro

Можете да записвате речта си с модифициран глас във формат WAV. За да направите това, отидете в менюто "MorphVox", "Record your voice".

Записване на реч в MorphVox Pro 1

В прозореца, който се отваря, кликнете върху "Задаване" и изберете местоположението, където ще бъде запазен файлът. След това натиснете бутона "Запис", след което записът ще започне. Не забравяйте да включите микрофона.

Записване на реч в MorphVox Pro 2

Препоръчваме ви да прочетете: Програми за промяна на гласа

Това са основните моменти в използването на MorphVox Pro. Играйте гласа си без ограничения!