Така нареченият OKI е вътрешно средство за плащане на ресурса на социалната мрежа Odnoklassniki. Те са вид виртуален аналог на валутата. Използвайки OK, можете да се абонирате за различни платени услуги, статуси и функции за профила си, да се движите бързо в онлайн игри Odnoklassniki, да купувате красиви подаръци за други потребители, да оценявате 5+ снимки на приятели и много други. По принцип ресурсът може да се направи без ОК, но с тях вашето забавление в Odnoklassniki ще бъде по-удобно и богато.

Получаваме OKi в Odnoklassniki

Къде да вземем тези ценни OKI? Този въпрос вероятно се подава от почти всеки нов член на социалната мрежа. Има няколко опции, платени и безплатни.

Вариант 1: Купуване на ОК

Odnoklassniki разработчиците на социални мрежи предлагат да купят Oki. Това може да се направи както в пълната версия на сайта, така и в мобилните приложения, използвайки банкова карта, мобилен телефон, платежни терминали, електронни пари и други методи. Подробни указания как да попълвате виртуалния си профил в Odnoklassniki, прочетете статията, в която можете да отидете на връзката по-долу.

Повече подробности: Депозитна сметка в Odnoklassniki

Вариант 2: Модератор на народите Odnoklassniki

Има начин да получите безплатни услуги, които се продават за ОКИ. За да направите това, станете национален модератор Odnoklassniki.

  1. Отваряме сайта odnoklassniki.ru в браузъра, преминаваме през оторизация, под нашата основна снимка в лявата колона намираме елемента "Модератор ОК" .
  2. Влезте в Модератор ОК на сайта Odnoklassniki

  3. В молбата "Модератор ОК", под формата на игра, се предлага да оценяваме снимки и видеоклипове, отхвърляйки спам, еротика, известни хора и съдържание, обидно за някого. За да започнете, натиснете бутона "Стартиране на играта" .
  4. Започнете играта на сайта Odnoklassniki

  5. Предлагат ви се да разглеждат различни изображения. Трябва да кликнете върху зеления знак с отметка, ако няма нарушения в снимката или червено със знак "Стоп" в случай на неподходящо съдържание.
  6. Хора модератор на сайта Odnoklassniki

  7. Получаваме точки за правилните отговори и след това кликваме върху бутона "Аукциони" . Там можете напълно безплатно да свържете различни функции, които средният потребител купува за ОКИ.

Търгове на сайта Odnoklassniki

Вариант 3: Модератор на общността

Odnoklassniki хиляди групи по интереси и те постоянно се нуждаят от модератори. Ако искате да намерите такава работа, няма да бъде трудно. Точно както в гореспоменатата игра, ще проверите съдържанието на общността от нейните членове. Този процес не ви отнема много време, но ще запълни виртуалния акаунт на вашия акаунт със страхотно ОК.

Затова се запознахме със законните начини да получим ОКИ. Бъдете бдителни и внимателни - ако неразбираеми хора в интернет ви предлагат кандидатури за минни OKs, тогава най-вероятно те са измамниците. В резултат на техните действия, ще загубите пари и няма да придобиете валута Odnoklassniki. Свободното сирене е само в мишка.

Вижте също: Добавяне на приятел към Odnoklassniki