Човешката памет далеч не е перфектна и затова е напълно възможно потребителят да забрави паролата за достъп до неговата сметка в социалната мрежа Odnoklassniki. Какво може да се направи с такова досадно недоразумение? Основното нещо, което трябва да поддържате спокойствие и не се паникьосвайте.

Поглеждаме паролата ви в Odnoklassniki

Ако поне веднъж сте запазили паролата си, когато влезете в профила си в Odnoklassniki, можете да опитате да намерите и видите кодовата дума в браузъра, който използвате. Направете го лесно и дори начинаещ потребител може да се справи с него.

Метод 1: Запазени пароли в браузъра

По подразбиране всеки браузър за удобство на потребителя записва всички пароли, които сте използвали на различни сайтове. И ако не сте направили промени в настройките на интернет браузъра, можете да видите забравената кодова дума на страницата със запазените пароли в браузъра. Обмислете заедно как да направите това чрез пример. Google хром ,

 1. Отворете браузъра, в горния десен ъгъл кликнете върху бутона с три вертикални точки, който се нарича "Настройване и управление на Google Chrome".
 2. Настройване и управление на Google Chrome

 3. В менюто, което се показва, изберете елемента "Настройки" .
 4. Отворете настройките в Google Chrome

 5. На страницата с настройки на браузъра стигаме до "Допълнителната" линия , върху която кликваме левия бутон на мишката.
 6. Влезте в разширените настройки в Google Chrome

 7. По-нататък в секцията "Пароли и формуляри" изберете колоната "Настройки на паролата" .
 8. Настройките на паролата в Google Chrome

 9. Всички пароли, които сте използвали на различни сайтове, се съхраняват тук. Ние ще търсим сред тях кодова дума за сметка в Odnoklassniki. Намерете необходимия низ, виждаме данните ни за вход в Odnoklassniki, но по някаква причина вместо парола има звездички. Какво да направя
 10. Влезте в профил в Odnoklassniki в Google Chrome

 11. Кликнете върху иконата на екрана "Показване на паролата" .
 12. Показване на паролата за Google Chrome

 13. Готово! Задачата беше да видите успешно завършената кодова дума за Odnoklassniki.

Парола в Google Chrome

Вижте също: Как да видите запазените пароли в Mozilla firefox , Yandex браузър , опера

Метод 2: Проучване на елементите

Има и друг метод. Ако в полето за пароли в началната страница на Odnoklassniki се показват мистериозни точки, можете да използвате конзолата на браузъра, за да разберете кои букви и цифри са скрити зад тях.

 1. Отворете сайта odnoklassniki.ru, вижте вашето потребителско име и забравена парола под формата на точки. Как можете да го видите?
 2. Потребителско име и парола на сайта Odnoklassniki

 3. Щракнете с десния бутон на мишката върху полето за въвеждане на парола и изберете опцията "Explore item" в падащото меню. Можете да използвате клавишната комбинация Ctrl + Shift + I.
 4. Изследвайте елемента в браузъра Yandex

 5. В дясната част на екрана се показва конзола, в която се интересуваме от блок с думата "парола".
 6. Конзолата в браузъра Yandex

 7. Кликнете с десния бутон върху избрания блок и в менюто, което се показва, кликнете върху реда "Редактиране на атрибута" .
 8. Редактирайте атрибута в браузъра Yandex

 9. Изтрийте думата "парола" и вместо това напишете: "текст". Кликнете върху клавиша Enter .
 10. Отваряне на парола в браузъра Yandex

 11. Сега затворете конзолата и прочетете паролата си в съответното поле. Всичко се оказа!

Паролата е отворена в браузъра Yandex
Ние разгледахме два правни метода заедно, за да открием паролата си в Odnoklassniki. Пазете се от използването на съмнителни инструменти, разпространявани в Интернет. С тях можете да загубите профила си и да заразите компютъра си със злонамерен код. В крайни случаи забравена парола винаги може да бъде възстановена чрез специален инструмент на ресурса Odnoklassniki. За подробни указания как да направите това, прочетете още една статия на нашия уебсайт.

Повече подробности: Получаваме паролата в Odnoklassniki