Retweet е прост и прекрасен начин да споделите мислите на другите с света. В Twitter, ретюетите са пълноправни елементи от касетата на потребителя. Но какво, ако изведнъж трябва да се отървете от една или повече публикации от този род? В този случай популярната услуга за микробиблиране има съответната функция.

Прочетете още: Изтрийте всички Twitter съобщения в Twitter за няколко кликвания

Как да премахнете

Възможността за премахване на ненужните ретуши е предоставена във всички версии на Twitter: настолни, мобилни, както и във всички приложения на социалните мрежи. В допълнение, услугата за микроблогинг ви позволява да скривате и ретюетите на други хора. Става въпрос за това как да премахнете ретвата в Twitter на всяка платформа и тогава ще поговорим.

В браузърната версия на Twitter

Настолната версия на Twitter е все още най-популярното "въплъщение" на тази социална мрежа. Съответно, с него и започнете нашия наръчник за премахване на ретвите.

 1. Отидете в профила си в сайта.
  Персонализирано падащо меню в Twitter
  Кликнете върху иконата на нашия аватар в горния десен ъгъл на страницата, след което изберете първия елемент от падащия списък "Показване на потребителския профил" .
 2. Сега намираме retweet, който искаме да премахнем.
  Връзка с нас в емисията ни в Twitter
  Това са публикации със забележка "Вие retvitnuli".
 3. За да премахнете съответната ретвют от профила си, в долната част на съобщението кликнете върху иконата с две зелени стрелки, описващи кръга.
  Rett Twitter икона в Twitter
  След това тази ретюта ще бъде премахната от новинарската емисия - вашите последователи. Но от профила на потребителя, който е публикувал съобщението, съобщението няма да отиде никъде.

Прочетете още: Как да добавите приятели в Twitter

В Twitter мобилно приложение

Както е възможно да се разбере, премахването на ретюта е най-простото действие. Twitter-клиент за мобилни устройства в това отношение също предлага почти нищо ново за нас.

 1. Пуснете приложението, кликнете върху иконата на нашия профил в горния ляв ъгъл и отидете в страничното меню.
  Twitter начална страница за Android
 2. Тук избираме първия елемент - "Профил" .
  Странична лента в приложението Android за Android
 3. Сега, както и в настолната версия на Twitter, просто трябва да намерим необходимата ретвайт в касетата и да кликнем върху зелената икона с две стрелки.
  Повторете връзката в емисията Twitter на мобилното си приложение
  В резултат на тези действия съответната ретуит ще бъде премахната от списъка на нашите публикации.

Както вероятно вече сте отбелязали, процесът на премахване на ретранета на компютри и мобилни устройства накрая се свежда до едно действие - като отново кликнете върху иконата на съответната функция.

Скриване на ретранета на други потребители

Много е лесно да премахнете ретвите от вашия собствен профил. Еднакво неусложнена е процедурата за скриване на ретюта от конкретни потребители. Тази стъпка може да се прибягва, когато микроблогът, който четете много често, споделя публикации на последователи на много външни лица.

 1. Затова, за да предотвратите показването на ретуши от конкретен потребител в нашата лента, първо трябва да отидете в профила на това.
  Tweet Twitter в Twitter
 2. След това трябва да намерите иконата под формата на вертикална елипсис близо до бутона "Прочетете / Прочетете" и да кликнете върху него.
  Падащо меню в профил на трета страна
  Сега в падащото меню остава само да изберете елемента "Disable retweets" .

По този начин скриваме показването на всички ретуши на избрания потребител в нашата Twitter-feed.