IOS


Въпреки изобилието от стандартни мелодии, предварително инсталирани на iPhone, потребителите често предпочитат да пускат песните си като мелодии. Но всъщност се оказва, че поставянето на музиката на входящите обаждания не е толкова лесно.

Добавяне на тон на звънене към iPhone

Разбира се, можете да получите със стандартни тонове на звънене, но това е много по-интересно, когато любимата ви песен се възпроизвежда, когато получите входящо обаждане. Но първо трябва да добавите тон на звънене към iPhone.

Метод 1: iTunes

Да предположим, че имате тон на звънене на компютър, предварително зареден или изтеглен от интернет или създаден от вас. За да се покаже в списъка с мелодии на притурката на Apple, трябва да го прехвърлите от компютъра.

Прочетете повече: Как да създадете мелодия за iPhone

 1. Свържете смартфона си с компютъра си и го стартирайте Aytyuns , Когато устройството е определено в програмата, кликнете в горната част на прозореца с неговата миниатюра.
 2. IPhone Меню в iTunes

 3. В лявата част на прозореца отидете в раздела "Звуци" .
 4. Управление на звуците в iTunes

 5. Преместете мелодията от компютъра в тази секция. Ако файлът отговаря на всички изисквания (има времетраене не повече от 40 секунди, както и формата на m4r), то веднага ще се появи в програмата, а iTunes, от своя страна, автоматично ще стартира синхронизацията.

Копирайте тон на звънене от компютъра си в iTunes

Готово. Мелодия на звънене вече е на вашето устройство.

Метод 2: Съхранение на iTunes

Този метод за добавяне на нови звуци към iPhone е много по-лесен, но не е безплатен. Долната линия е проста - за да закупите подходящ тон на звънене в магазина на iTunes.

 1. Отворете приложението iTunes Store. Отидете в раздела "Звуци" и намерете подходяща мелодия за вас. Ако знаете коя песен искате да купите, изберете раздела "Търсене" и въведете заявката си.
 2. Намиране на звуци в магазина на iTunes

 3. Преди да бъде закупен тонът на звънене, можете да го слушате, като просто докоснете един по един. След като сте решили да закупите, вдясно от него, изберете иконата с цената.
 4. Закупуване на звуци в магазина на iTunes

 5. Изберете как да се настрои изтегления звук, например да го направите като мелодия по подразбиране (ако искате да поставите мелодията по-късно, кликнете върху бутона "Готово" ).
 6. Инсталиране на тон на звънене в магазина на iTunes

 7. Извършете плащане, като въведете паролата от идентификационния номер на Apple или използвате идентификационния номер (Face ID).

Закупуване на тон на звънене в iTunes Store

Задайте тон на звънене на iPhone

Добавяне на мелодия към iPhone, просто трябва да го инсталирате като тон на звънене. Можете да направите това по един от двата начина.

Метод 1: Общ тон на звънене

Ако искате да използвате една и съща мелодия за всички входящи повиквания, ще трябва да продължите както следва.

 1. Отворете настройките на устройството си и отидете в секцията "Звуци" .
 2. раздел

 3. В блока "Чертежи на звуци и вибрации" изберете елемента "Тон на звънене" .
 4. Инсталирайте тон на звънене на iPhone

 5. В секцията "Мелодии" поставете отметка в близост до мелодията, която ще се изпълнява с входящи повиквания. Затворете прозореца за настройки.

Избор на мелодия на iPhone

Метод 2: Конкретен контакт

За да разберете кой ви се обажда, можете и без да гледате екрана на телефона - просто задайте любимия си тон на звънене към любимия си контакт.

 1. Отворете приложението Телефон и отидете в секцията Контакти . В списъка намерете желания абонат.
 2. Избиране на контакт в iPhone

 3. В горния десен ъгъл кликнете върху Редактиране .
 4. Редактиране на контакт на iPhone

 5. Изберете елемента "Тон на звънене" .
 6. Мелодия на звънене за iPhone

 7. В блока "Мелодии" поставете отметка близо до желаната мелодия на повикването. Когато приключите, докоснете елемента "Готово" .
 8. Избиране на тон на звънене за контакт на iPhone

 9. Още веднъж изберете бутона "Готово" в горния десен ъгъл, за да запазите промените.

Запазване на промените на iPhone

Това е всичко. Ако имате някакви въпроси, попитайте ги в коментарите.