Простата и сигурна система PayPal е много популярна сред интернет потребителите, които активно правят бизнес, купуват онлайн магазини или просто ги използват за свои собствени нужди. Всеки, който иска да се възползва напълно от този електронен портфейл, не винаги знае всички нюанси. Например как да регистрирате или изпращате пари на друг потребител на PayPal.

Прочетете още: Как да използвате WebMoney

Регистриране в PayPal

Тази услуга Ви позволява да създадете личен или корпоративен профил. Регистрацията на тези сметки е различна един от друг. В лично отношение е необходимо да посочите данните си за паспорта, адреса на пребиваване и т.н. Но корпорацията вече изисква пълна информация за компанията и нейния собственик. Ето защо, когато създавате чантата, не бъркайте тези видове сметки, защото те са предназначени за различни цели.

Започнете регистрацията на лични профили в PayPal

Прочетете повече: Регистрирайте се за PayPal

Ще открием номера на сметката на PayPal

Номерът на сметката присъства във всички подобни услуги, но в PayPal това не е набор от номера, например в WebMoney , Вие всъщност избирате номера си, когато се регистрирате, като посочите електронната поща, от която зависи главно вашата сметка.

Прочетете повече: Намиране на номера на профила Ви в PayPal

Прехвърлете пари в друга сметка в PayPal

Може би трябва да прехвърлите някаква сума пари в друга електронна чанта PayPal. Това е лесно, просто трябва да знаете имейл адреса на друг човек, който е свързан с портфейла си. Но не забравяйте, че ако изпратите пари, системата ще ви начисли комисиона, така че трябва да има малко повече за сметката, отколкото искате да изпратите.

  1. За да прехвърлите пари, отидете на "Изпращане на плащания" - "Изпращане на пари на близки и приятели".
  2. Прехвърлете пари в друга сметка в PayPal

  3. Попълнете формуляра и потвърдете изпращането.

Прочетете повече: Прехвърлете пари от една чанта на PayPal в друга

Изтеглете пари с PayPal

Има няколко начина да теглите пари от електронния портфейл PayPal. Един от тях включва прехвърляне на банкова сметка. Ако този метод е неудобен, можете да използвате прехвърлянето в друг електронен портфейл, например WebMoney.

  1. За да прехвърлите средства към банкова сметка, отидете на "Account" - "Withdraw funds".
  2. Изтегляне на пари от сметката в PayPal по банковата сметка

  3. Попълнете всички полета и запазете.

Прочетете повече: Теглим пари от PayPal

Използването на PayPal не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед. При регистрирането основното е да се посочат тези данни, за да се избегнат проблеми в процеса на използване на услугата. Прехвърлянето на пари на друга сметка не отнема много време и се извършва на няколко стъпки. Оттеглянето на пари може да се извърши по няколко начина.