Ако трябва да управлявате вашето Apple устройство от компютър, тогава определено трябва да използвате iTunes. За съжаление, особено на компютрите с Windows, тази програма не може да се похвали с висока степен на стабилност, поради което много потребители редовно срещат грешки в работата на тази програма.

Грешките при работа с iTunes могат да възникнат по различни причини. Но знаейки кода му, лесно можете да разберете причината, което означава, че е много по-бързо да го премахнете. По-долу ще разгледаме най-популярните грешки, срещани от потребителите при работа с iTunes.

Неизвестна грешка 1

Код на грешка 1 казва на потребителя, че има проблеми със софтуера при извършване на процедура за възстановяване или актуализация на устройството.

Как да поправите грешката 1

Грешка 7 (Windows 127)

Критична грешка, което означава, че има проблеми с програмата iTunes и следователно по-нататъшната работа с нея е невъзможна.

Как да поправите грешката 7 (Windows 127)

Грешка 9

Грешка 9 възниква, по правило, по време на процеса на актуализиране или възстановяване на притурката. Той може да покрие съвсем различен обхват от проблеми, като се започне с неизправност на системата и завърши с несъвместимост на фърмуера с вашето устройство.

Как да поправите грешката 9

Грешка 14

Грешка 14 по правило се появява на екрана в два случая: поради проблеми с USB връзката или поради проблеми в софтуера.

Как да поправите грешката 14

Грешка 21

Струва си да бъдете предупредени от грешка с код 21, защото показва наличието на хардуерни проблеми в устройството на Apple.

Как да поправите грешката 21

Грешка 27

Грешка 27 показва, че има проблеми с хардуера.

Как да коригирам грешката 27

Грешка 29

Този код за грешка трябва да каже на потребителя, че iTunes е срещнала проблеми със софтуера.

Как да коригирам грешката 27

Грешка 39

Грешка 39 показва, че iTunes не може да се свързва със сървърите на Apple.

Как да коригирам грешката 39

Грешка 50

Не е най-популярната грешка, която разказва на потребителя за проблемите с получаването на iTunes мултимедийни файлове на iPhone, iPad и iPod.

Как да се определи грешката 50

Грешка 54

Този код за грешка трябва да ви каже, че има проблеми при прехвърляне на покупки от прикачено Apple устройство към iTunes.

Как да поправя грешката 54

Грешка 1671

Изправена пред грешка 1671, потребителят трябва да каже, че има някакви проблеми при установяването на връзка между iTunes и Apple устройството.

Как да се определи грешката 1671

Грешка 2005

Изправени пред грешка през 2005 г., трябва незабавно да подозирате проблемите с USB връзката, които могат да се случат както по вина на кабела, така и на USB порта на компютъра.

Как да се определи грешката 2005

Грешка 2009

Грешка 2009 показва отказ на комуникация, когато е свързан чрез USB.

Как да се определи грешката 2009

Грешка 3004

Този код за грешка показва нарушение на услугата, отговорна за предоставянето на софтуер за iTunes.

Как да се определи грешката 3004

Грешка 3014

Грешка 3014 показва на потребителя, че има проблеми с комуникацията със сървърите на Apple или при свързването с устройството.

Как да се определи 3014 грешка

Грешка 3194

Този код за грешка трябва да каже на потребителя, че при възстановяването или актуализирането на фърмуера на устройството на Apple не е имало отговор от сървърите на Apple.

Начини за разрешаване на грешката 3194

Грешка 4005

Грешка 4005 казва на потребителя дали има критични проблеми, открити по време на процеса на възстановяване или актуализиране на устройството на Apple.

Как да се определи грешката 4005

Грешка 4013

Този код за грешка трябва да показва отказ на комуникация при възстановяване или актуализиране на устройството, което може да бъде предизвикано от различни фактори.

Как да се определи грешката 4013

Неизвестна грешка 0xe8000065

Грешка 0xe8000065 показва на потребителя, че връзката между iTunes и притурката, свързана към компютъра, е нарушена.

Как да се определи грешката 0xe8000065

Грешките на Atyuns не са необичайни, но използвайки препоръките от нашите статии във връзка с конкретна грешка, можете бързо да разрешите проблема.