Music Shig е добавка за браузър, създадена специално за удобно ползване на сайта Vkontakte. Една от основните функции на програмата е възможността да изтегляте музика от популярна социална мрежа, но добавките не свършват там.

MusicSig се поддържа от такива популярни уеб браузъри като Mozilla Firefox, Opera и Google Chrome. За да можете да изтегляте музика от Vkontakte, достатъчно е да отидете в един от изброените браузъри, като кликнете върху връзката в края на статията, щракнете върху бутона "Инсталиране" и потвърдете в браузъра инсталирането на добавката.

Вижте също: програми за изтегляне на музика

Изтеглете висококачествена музика

Отивайки в секцията "Моите записи", за всяка песен ще се показва информация като размера на трака и неговата скорост. За да изтеглите само висококачествени MP3 песни на компютъра си, можете да премахнете отметките от аудио записи с нисък битрейт в дясната прозореца на прозореца, след което те няма да се показват в резултатите.

Същото сваляне на музика е изключително просто: просто насочвате мишката към пистата, след което върху дясната страна на името ще се появи малка икона с дискета, върху която ще се активира изтеглянето.

Изтеглете висококачествена музика в MusicSig

Възможност за качване на партиди

Трябва ли да изтеглите повече от една песен и цял плейлист? Това лесно може да се направи с помощта на MusicSig. За да направите това, трябва само да изберете подходящия плейлист в десния панел на "Моите аудио записи".

Възможност за сваляне на партиди в MusicSig

Липса на реклама

Както знаете, на уеб сайта Vkontakte в долния ляв ъгъл на страницата има различни реклами, които могат да разсейват. Вместо да рекламирате, ще видите удобен аналогов часовник с календар. Ако е необходимо, тези приспособления могат да бъдат премахнати.

Няма реклами в MusicSig

Качете видеоклипа с качествен избор

В допълнение към изтеглянето на музика, с помощта на Music Shig можете да качвате любимите си видеоклипове и филми, публикувани на уебсайта на Vkontakte.

За да изтеглите, просто насочете курсора на мишката на бутона "Изтегляне" и след това изберете желаното качество на видеоклипа в изскачащия прозорец.

Изтегляне на видеоклипове с качествен избор в MusicSig

Възможност за промяна на иконата на добавката

Стандартната икона на MusicSig се намира в горния десен ъгъл на браузъра и представлява клин с висока разделителна способност. Като кликнете върху левия бутон на мишката върху иконата на добавката, можете да промените тази икона в показания прозорец.

Способността да променяте иконата на добавката в MusicSig

Бързо преминете към уебсайта на Vkontakte

Кликнете върху иконата на Музикален карт. Показваното меню ще съдържа списък на главните секции на Vkontakte. Ако кликнете върху който и да е елемент от списъка, браузърът ви ще отвори избраната секция в нов раздел.

Бързо преминете към уебсайта на Vkontakte в MusicSig

Предимства на MusicSig:

1. Просто и лесно разширение на браузъра, което не пречи на потребителя;

2. Добавката е достъпна в магазините на браузърите Google Chrome, Opera и Mozilla Firefox, което означава, че е проверена за сигурност;

3. Достъпен начин за изтегляне на аудио и видео;

4. блокиране на изскачащи реклами на уебсайта на Vkontakte;

5. Вградени джаджи с часовник и календар.

Недостатъци на Music Shig:

1. Не е разкрито.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за изтегляне на видео от VC

Урокът: Как да изтеглите Vkontakte музика с помощта на MusicSig

Ако сте потребител на Vkontakte, MusicSig е най-доброто решение за изтегляне на музика и видео. Към днешна дата добавката се използва от повече от 600 000 потребители (по време на писането) и това, което ще приемете, е индикаторът.

Изтегляне на Music Sig Безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт