Създайте колаж от снимки - задачата е съвсем проста, особено ако намерите подходяща програма за нейното решение. Един такъв е Picture Collage Maker Pro - програма, която може да изненада много. Става въпрос за неговите възможности, които ще обсъдим по-долу.

Голям избор от шаблони

Когато стартирате за първи път, ще бъдете подканени да изберете подходящия шаблон за заданието или да започнете с чист лист. От същия прозорец можете да получите достъп до удобния "Master".

изберете шаблони d Изображение Колаж Maker Pro

Трябва да се отбележи, че в арсенала Picture Collage Maker Pro има много шаблони, много повече от, например, в фотоколаж , Освен това шаблоните тук са наистина уникални и разнообразни, всички те са компетентно разпределени между групите.

Голям набор от шаблони d Picture Collage Maker Pro

Промяна на фона

Не по-малко екстензивен и набор от фонове, върху които ще се намира колажът, който сте създали.

фон Колаж Колаж Maker Pro

За да изберете тук е точно от какво и, ако е необходимо, винаги е възможно да се зареди изображението.

Промяна на фона

маскиране

Друго добро средство, задължително за всеки колаж, е маска. В Photo Collage Maker Pro, има доста от тях, просто кликнете върху изображението и след това изберете подходящата маска за него

Маскиране в картинка Колаж Maker Pro

Добавяне на рамки

В тази програма има доста интересни рамки за оформяне на колажите ви и те са много по-интересни тук, отколкото в Майсторски колажи , и със сигурност много по-разнообразни, отколкото в CollageIt , съсредоточена върху бърза, автоматизирана работа.

Добавяне на рамки към

графика

Интересни инструменти на клипа в Picture Collage Maker Pro също съдържат доста. Разбира се, има възможност за коригиране на размера и местоположението им в колажа.

Clipart в картинката Колаж Maker Pro

Добавяне на фигури

Ако всички видове рисунки от секцията на клипарите не са достатъчни за вас или просто искате да разнообразете колажа по някакъв начин, можете да добавите фигура към него, с която да се съсредоточите върху този или този елемент.

Добавяне на фигури към Picture Collage Maker Pro

Добавяне на текст

Процесът на създаване на колажи често включва не само работа с снимки, но и добавяне на текст, особено когато става въпрос за създаване на поздравителни картички, покани или просто запомнящи се творения. В Photo Collage Maker Pro можете да добавите към вашия колаж текста си, да изберете неговия размер, цвят и шрифт и след това да коригирате местоположението и размерите му спрямо колажа като цяло.

Добавяне на текст към

Експортиране на колажи

Разбира се, завършеният колаж трябва да бъде записан на компютъра и в този случай въпросната програма не предлага на потребителя нищо необичайно. Можете просто да експортирате колажа си в един от поддържаните графични формати. Такива широки възможности, както в CollageIt , което ви позволява да експортирате проекти в социални мрежи, за съжаление не тук.

Отпечатване на колажи

Готов колаж може да бъде отпечатан върху принтера.

Разпечатвайте колажи в продукта за колажиране на изображения

Предимства на производителя на картинни колажи Pro

1. Програмата е русифицирана.

2. Приятно и удобно потребителски интерфейс, който е много лесен за разбиране.

3. Огромен набор от шаблони и инструменти за работа с колажи.

Недостатъци на производителя на картинни колажи Pro

1. Програмата се заплаща, версията за оценка е валидна за 15 дни.

2. Липса на възможности за редактиране на изображения.

Picture Collage Maker Pro - това е много интересен софтуерен продукт за създаване на колажи, който е от интерес за много потребители. Дори и в оценката версия съдържа огромен брой шаблони, рамки, клипарт и други инструменти, без които е трудно да си представим колаж. Тези, които не изглеждат достатъчно от това, винаги могат да изтеглят нови от официалния уебсайт. Програмата подкупва с нейната простота и удобство, така че явно заслужава вниманието на потребителите.

Прочетете още: Софтуер за снимки

Изтеглете пробна версия на Picture Collage Maker Pro

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт