DLL


Тази грешка обикновено се появява на компютри, работещи под Windows XP. Факт е, че системата се отнася до процедура, която липсва в тази версия на Windows, поради което се случи провалът. Този проблем обаче може да се намери на по-новите версии на операционната система Redmond, където се появява поради остарялата версия, посочена в грешката на динамичната библиотека.

Опции за корекция на грешките "Точката за въвеждане на процедурата не бе намерена в DLL на ADVAPI32.dll"

Решенията за този проблем зависят от версията на Windows. Потребителите на XP, на първо място, трябва да преинсталират играта или програмата, чието стартиране причинява появата на грешката. Потребителите на Windows Vista и по-нови, освен това, също ще помогнат за замяната на библиотеката - ръчно или с помощта на специализиран софтуер.

Метод 1: DLL Suite

Тази програма е много усъвършенствано решение за решаване на много проблеми. Това ще ни помогне да се справим с грешката в ADVAPI32.dll.

 1. Отворете приложението. Вляво в главното меню трябва да кликнете върху "Изтегляне на DLL" .
 2. Изберете DLL изтегляне, за да търсите ADVAPI32.dll в DLLSuite

 3. В текстовото поле на търсенето въведете името на желаната библиотека, след което кликнете върху бутона "Търсене" .
 4. Търсене ADVAPI32.dll в DLLSuite

 5. Кликнете с мишката, за да я намерите.
 6. Резултатите от търсенето на ADVAPI32.dll в DLLSuite

 7. Най-вероятно ще бъде наличен елемент "Стартиране" , като кликнете върху това, което ще започне да изтегля и инсталира DLL на правилното място.

Инсталиране на ADVAPI32.dll чрез DLLSuite в автоматичен режим

Метод 2: Преинсталирайте програмата или играта

Възможно е някои проблемни елементи в софтуера на трета страна да причинят неуспех, опитвайки се да достигнат библиотеката ADVAPI32.dll. В този случай ще е разумно да опитате да инсталирате отново софтуера, който причинява проблема. Освен това, това е единственият гарантиран работен метод за борба с такава грешка в Windows XP, но има малко изключение - може би за това Windows няма да инсталирате най-новата, но по-старата версия на играта или приложението.

 1. Деинсталирайте софтуера по един от начините, описани в съответната статия ,

  Прочетете още:
  Изтриване на игра в парата
  Изтриване на игра в Произход

 2. Стъпка само за XP потребители - почистване на регистъра, процедурата е описана в този материал ,
 3. Инсталирайте отново необходимия софтуер, ако е необходимо, най-новата версия (Vista и по-стара версия) или по-старата версия (XP).

Метод 3: Поставете ADVAPI32.dll в системната папка

Един универсален начин за отстраняване на грешки при достъп до ADVAPI32.dll е да заредите библиотеката отделно и ръчно да я прехвърлите в конкретна системна папка. Тя може да бъде преместена или копирана по всеки удобен начин, както и просто плъзгане и капка от каталога в директорията.
Преместете ADVAPI32.dll в системната директория
Обръщаме вашето внимание на факта, че местоположението на желаната директория също зависи от версията на операционната система. По-добре е да прочетете за това и подобни важни нюанси в статията, посветен на ръчното инсталиране на .dll файлове ,

Най-често обичайното плъзгане и пускане не е достатъчно: библиотеката е на правилното място, но грешката продължава да се появява. В този случай има нужда направете DLL в системния регистър , Манипулацията е проста, но все още е необходимо определено умение за нея.