Всяка година игрите стават по-взискателни, а компютърът, напротив, изглежда непрекъснато се забавя в работата. Програмите в този избор ще помогнат за изчистване на компютъра от ненужни процеси и ненужни услуги по време на стартирането на игри, оптимизиране на системните настройки и леко подобряване на производителността на видеокартата чрез директно регулиране на честотата и напрежението.

Wise Game Booster

Прозорец Моите игри Wise Game Bosster

Съвременна програма за ускоряване на компютъра за игри, която често се актуализира. Поддържа руския език и разнообразни системи. Всяко действие за оптимизиране може да се извърши ръчно или автоматично с 1 щракване. Хубаво е, че няма неприятни абонаменти или допълнителни услуги.

За съжаление, работата е само с настройките на системите и операционните услуги, като драйвери и устройства за действия не се изпълняват.

Изтеглете софтуера Wise Game Booster
Урокът: Как да се ускори играта на лаптоп с Wise Game Booster

Razer Game Booster

Списък на игрите Razer Game Booster

Програма за подобряване на ефективността на игрите от известния производител на игри. Съдържа всички необходими инструменти за отстраняване на грешки и ускоряване на системата, което ви позволява да пускате игри направо от главния прозорец. Невъзможно е да не се отбележи най-приятния интерфейс, в сравнение с аналозите. Фокусът на игри също подчертава важността за функциите на трета страна на геймърите: запазване на статистически данни, измерване на FPS, възможност за заснемане на екранни снимки или видео.

По неравностойно положение е задължителна регистрация, както и изискана визуална обвивка. Въпреки това, ако видеокартата е ОК, това е отлична програма за ускоряване на игри на компютъра.

Изтеглете Razer Game Booster

Игра Огън

Статус на пожарната система на играта

Друга добра програма с полезни функции за пускане на игри. Тук разликата "преди и след" се усеща по-силно, тъй като Оптимизираните настройки се активират в специален режим на игра. Маркира щандове и отлична интеграция с услугите на Windows, включително и с водач.

Ако има руски език и няма платен абонамент (и без него някои функции не са на разположение), то би било идеална програма за ускоряване на игри на лаптопа.

Изтеглете софтуер Game Fire

Играчът за предварителен подбор

Game Prelauncer Главен прозорец

Проста и понякога груба програма, но и ефективно справяне с основната задача - да освободите максимални ресурси преди стартирането на играта. От заглавието става ясно, че това е точно "предварително намиране" с фина настройка за всяка игра и видимост на извършените действия. Работните методи могат да бъдат твърде тежки (например, деактивиране на Windows shell), но са ефективни.

Уви, но развитието е спряло, няма съвместимост със системи, по-нови от Windows 7, дори няма официално място.

Изтеглете софтуер Prelauncher за игри

GameGain

GameGain Главен прозорец

Сред всички представени в статията програми това е най-лошата видимост на извършените действия. Интерфейсът е възможно най-прост, съвместим с най-новите налични системи и устройства, но това е, което прави - зад завесата. Освен това, всеки път, когато се опитвате да убедите да купите платена версия за въображаем "максимален тласък".

Изтеглете софтуер GameGain

MSI Afterburner

Основен прозорец MSI Afterburner

Страхотно средство за фина настройка на видеокартата. Оставете ненужни услуги и фонови задачи за други програми, това е специализирано само за овърклок.

MSI Afterburner се счита за една от най-добрите програми, работи с всички производители и е напълно безплатна. Компетентният подход и наличието на дискретна видеокарта няма да доведат до леко увеличение на FPS в игрите.

Изтеглете софтуера MSI Afterburner

EVGA Precision X

Основният прозорец на EVGA Precision X

Почти пълен аналог на горепосочената програма, той може да овърклоква видео карти и да следи параметрите на работата. Въпреки това, тя се специализира само в nVidia чипове и никой друг.

За собствениците на топ карти Geforce - най-много. Това е с тази програма, която можете да изтласкате максималната производителност от вашия видео адаптер.

Изтегляне на софтуер EVGA Precision X

Вие се запознахте с целия текущ софтуер за ускоряване и стабилизиране работата на игрите. Изборът е ваш. Най-добрият вариант е да изберете 2-3 програми от тази колекция и да ги използвате заедно и след това нищо няма да предотврати пускането на любимите ви играчки заедно с пълната мощност на компютъра за тях.