Излъчвайте на живо YouTube е много често срещано сред видео блогърите. За да се извърши такава операция, се използват специални програми, често изискващи свързването на техните сметки със софтуера, през който преминава целият процес. Важно е фактът, че тук можете да зададете скорост на предаване, FPS и предаване на видео с резолюция 2K. А броят на LIVE-зрителите се показва благодарение на специални приставки и добавки, които осигуряват разширени настройки.

OBS

OBS Studio е безплатен софтуер, който позволява предаване на видео в реално време. Това решение извършва заснемане на видео от свързаните устройства (тунери и игрови конзоли). Работната област настройва аудиото и определя кое устройство да се записва. Програмата поддържа много видео входни устройства. Soft ще служи като виртуално студио, в което се редактира видеото (вмъкване и подрязване на фрагмента). Наборът от инструменти предлага възможност за избор на различни опции за преходи между сцените. Добавянето на текста ще ви помогне да завършите записаната мултимедия.

Прочетете още: Как да предавате поточно през OBS в YouTube

Запишете играта в студиото OBS

Изтегляне на OBS

XSplit Broadcaster

Изключително решение, което ще задоволи потребителите с високи изисквания. Програмата ви позволява да извършвате разширени настройки на излъчваното видео: параметри за качество, разделителна способност, битрейт и много други свойства, които се предлагат в XSplit Broadcaster. За да можете да отговаряте на въпроси от зрителите, студиото предлага възможност за създаване на дарения, връзки към които са достъпни чрез услугата "Сигнали за дарения". Има възможност да заснемете екрана, за да добавите видео от уеб камерата. Трябва да се каже, че преди потока, програмата ви позволява да тествате честотната лента, така че да не забавя процеса. За такава функционалност е необходимо да платите, но разработчиците са сигурни, че клиентите им ще изберат подходяща версия за себе си, тъй като са налични на две.

Излъчвайте в Xsplit Broadcaster

Изтегляне на XSplit Broadcaster

Прочетете още: Програми за стрийминг на Twitch

С помощта на една от тези програми ще можете да предавате поточно своите действия на YouTube не само от екрана на компютъра, но и от различни уеб камери. И ако решите да играете на Xbox и да излъчвате играта си в глобалната мрежа, тогава в този случай е възможно благодарение на OBS или XSplit Broadcaster.