Потребителите често имат проблеми с използването на популярна програма за комуникация - RaidCall. Доста често програмата не може да бъде стартирана поради някакви неуспехи. Ще ви кажем как да рестартирате RaidCall.

Инсталирайте необходимите програми

За правилната работа на RaidCall са необходими някои програми. Опитайте се да инсталирате необходимия софтуер, който можете да намерите на връзките по-долу.

Изтеглете безплатно Adobe Flash Player от официалния сайт

Изтеглете най-новата версия на Java

Деактивирайте антивирусите

Ако имате антивирусен софтуер или друг антишпионски софтуер, опитайте да го деактивирате или да добавите RaidCall към изключенията. Рестартирайте програмата.

Актуализирайте драйвера на звука

Може да се наложи да актуализирате аудио драйвера, за да работи RaidCall правилно. Можете да направите това ръчно или с помощта на специална програма за инсталиране на драйвери.

Софтуер за инсталиране на драйвери

Добавете изключение към защитната стена на Windows

Може би защитната стена на Windows блокира достъпът на RaidCall до Интернет. За да поправите това, трябва да включите програмата в изключения.

1. Отидете в "Старт" -> "Контролен панел" -> "Защитна стена на Windows".

Windows защитна стена

2. Сега отляво намерете елемента "Разрешаване на взаимодействие с приложението или компонента".

Резолюция на защитната стена на Windows

3. В списъка с приложения, намерете RaidCall и поставете отметка пред него.

Разрешение за RaidCall

Деинсталирайте и преинсталирайте

Също така, причината за проблема може да бъде всяко липсващо файл. За да поправите това, трябва да премахнете RaidCall и да почистите регистъра. За да направите това, ще можете да използвате всяка програма за почистване на системния регистър (например, CCleaner ) или ръчно.

След това изтеглете последната версия на RaidCall от официалния сайт и го инсталирайте.

Изтеглете най-новата версия на RaidCall безплатно

Технически проблеми

Може би проблемът не е възникнал от ваша страна. В този случай просто изчакайте, докато техническата работа приключи и програмата отново не работи.

Както можете да видите, има много причини и решения на проблемите с RaidCall и е невъзможно да ги опишем в една статия. Но със сигурност поне един от методите, описани в статията, ще ви помогне да върнете програмата в работно състояние.