Важно е да планирате правилно графика на всеки служител, да назначите уикенд, работно време и ваканционни дни. Основното нещо - не се хвалете в това по-късно. За да сте сигурни, че това не се случи, препоръчваме да използвате специален софтуер, който е идеален за такива цели. В тази статия ще разгледаме подробно няколко представители, нека да говорим за техните недостатъци и предимства.

Graphic

Графиката е подходяща за съставяне на индивидуален работен график или за организации, в които персоналът е само няколко, тъй като функционалността му не е предназначена за голям брой служители. Първо, служителите се добавят, цветното означение е избрано. След това самата програма ще създаде цикличен график за всеки период от време.

Главен графичен прозорец

Възможно е да се създадат няколко графици, всички те ще бъдат показани в таблица, която може бързо да се отвори. Освен това, трябва да се отбележи, че въпреки че програмата изпълнява функциите си, но актуализациите не излизат от дълго време и интерфейсът е остарял.

Изтегляне на графиката

AFM: Scheduler 1/11

Този представител вече е съсредоточен единствено върху насрочване на организация с голям брой служители. За тази цел има няколко таблици, в които е съставен график, попълват се служителите, премества се и се намират отпуски. След това всичко автоматично се систематизира и разпространява и администраторът винаги ще получи бърз достъп до таблиците.

Създаване на график AFM Scheduler 1 11

За да тествате или да се запознаете с функционалността на програмата, има съветник за създаване на графики, с които потребителят може бързо да състави обикновена рутина, като просто избира необходимите елементи и следва инструкциите. Моля, имайте предвид, че тази функция е подходяща само за запознаване, по-добре е да я попълвате ръчно, особено ако има много данни.

Изтегляне на AFM: Scheduler 1/11

В тази статия са описани само двама представители, тъй като не се издават много програми за такива цели, а по-голямата част от тях са бъгове или не изпълняват обявените функции. Представеният софтуер перфектно се справя със задачата и ще се подготви за изготвяне на различни графици.