Сега в интернет има много видео редактори от добре познати и не толкова фирми. Всеки от тях е подобен един на друг, но в същото време има своите уникални функции и възможности. Повечето представители на този софтуер могат да ускорят видеоклипа. В тази статия сме избрали няколко програми, които са идеални за този процес.

Movavi видео редактор

Компанията Movavi, известна на много хора, има собствен редактор, който ще отговаря както на аматьори, така и на професионалисти. Има много различни ефекти, филтри, преходи и текстови стилове. Що се отнася до видео ускорението, това се прави с помощта на специален инструмент, в допълнение към този процес се извършват и други полезни действия. Пробният период от един месец е достатъчен, за да проучи подробно редактора на Movavi Video Editor.

Работа в Movavi Video Editor

Изтегляне на Movavi Video Editor

Wondershare Филмора

Следващият представител ще бъде редактор, който е по-подходящ за прости задачи. В "Филмора" има основен набор от необходими инструменти и функции, вградени шаблони и редактор на няколко реда. Струва си да се обърне внимание на подробния записващ режим, в който потребителят може да посочи желаното устройство или интернет ресурс, където ще бъде качен видеоклипът.

Времето

Изтегли Wondershare Филмора

Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro е един от популярните представители на такъв софтуер, предназначен за професионални задачи и редактиране на видео. За начинаещите ще бъде трудно да свикнат с Premiere, защото предлага много широк спектър от функции и възможности, които често объркват потребителите. Управлението обаче не отнема много време. Тази програма е идеална за ускоряване на фрагмента или целия запис.

Работа с Adobe Premiere Pro

Изтеглете Adobe Premiere Pro

Adobe After Effects

After Effects също е разработена от Adobe, а основната функционалност е концентрирана повече за пост-обработка, отколкото за редактиране. Но тези инструменти, които са на разположение, ще помогнат на потребителите да направят просто редактиране, включително ускоряването на видеото. Разпределена такса за Adobe After Effects, но има пробна версия със свободен период на използване от 30 дни.

Работа в Adobe After Effects

Изтеглете Adobe After Effects

Sony Vegas Pro

Повечето професионалисти използват тази програма за редактиране на видеоклипове. Той е идеален за тази цел. В присъствието на голям брой полезни инструменти и функции, които включват редактиране на записа, включително ускоряващо възпроизвеждане.

Основният прозорец на Sony Vegas Pro

Изтеглете Sony Vegas Pro

Pinnacle Studio

Още по-уникални функции, които потребителите ще намерят в професионалния софтуер, наречен Pinnacle Studio. Има всичко, което може да е необходимо по време на редактирането на видео. Поддържа много реда редактор с неограничен брой линии. Има запис на DVD и подробна настройка на аудио записи.

Работа в Pinnacle Studio

EDIUS Pro

EDIUS Pro предлага внимателен и прост интерфейс с настройка на цветовата палитра, голям брой шаблони за ефекти, преходи и текстови стилове. Поддържани горещи клавиши и функция за заснемане на изображения от екрана на работния плот. Програмата се разпространява срещу заплащане, а пробна версия може да се изтегли на официалния уебсайт.

Работа в EDIUS Pro

Изтеглете EDIUS Pro

На този представител завършваме нашия списък, въпреки че може да продължи дълго време. Има много подобни програми на пазара, някои се разпространяват безплатно и са евтини копия на популярния софтуер за днес, някои от тях предоставят уникални функции. Във всеки случай изборът зависи само от нуждите на потребителя.