Pampers в мастилено-струен принтер се нарича специална подложка, основната функция на която е да абсорбира мастилото. С течение на времето тя става мръсна и престава да изпълнява функциите си, затова е необходима подмяна. Разбира се, можете да рестартирате пелените на устройството ръчно от Epson, но това е сложен въпрос и отнема много време. Къде ще бъде по-лесно да използвате специални програми. За тях ще бъдат обсъдени в нашата статия.

Програма за приспособяване EPSON

Функционалността на програмата за настройка на EPSON се фокусира специално върху работата с устройства от този производител. Програмата предлага избор от два режима на конфигурация, при които процесът на изпълнение на конфигурацията е малко по-различен. Първият е серийният режим. Тя е по-подходяща за тези, които искат да редактират всички параметри едновременно. В специален режим потребителят избира само това, от което се нуждае, и го променя за себе си.

Основен прозорец на програмата за настройка на EPSON

Въпросният софтуер предлага голям брой различни инструменти и функции за манипулиране на принтера и, разбира се, като го използвате, можете да нулирате пелената. Програмата за настройка EPSON прави отлична работа, е напълно безплатна и лесна за управление, но не разполага с руския език на интерфейса и вече не се поддържа от разработчика.

Изтеглете програма за приспособяване EPSON

PrintHelp

PrintHelp не е напълно безплатна програма, тъй като повечето от функциите се отварят само след въвеждане на съответния ключ, който се купува с пари от разработчика. Този софтуер ви позволява да контролирате принтера, да променяте определени параметри и да преглеждате доклад за възникнали грешки.

Поддържани модули в PrintHelp

PrintHelp има жива техническа поддръжка, която бързо отговаря на потребителските съобщения. Освен това има много вградени инструкции и съвети, които ще ви помогнат да разберете управлението на програмата за нов или неопитен потребител. Този софтуер е достъпен за изтегляне на официалния сайт на разработчика.

Изтегляне на PrintHelp

SSCServiceUtility

Последният представител в нашия списък е SSCServiceUtility. Програмата ви позволява да преглеждате информация за състоянието на мастилото, да използвате резетъра и също така работи, докато сте в тавата. Поддържа повечето модели на Epson и е подходящ за възстановяване на памперси.

Проверете мастилото в програмата SSCServiceUtility

Освен това, функционалността на SSCServiceUtility включва някои тестове, които ще помогнат за намирането на подробна информация за състоянието на оборудването. Използвайки въпросния софтуер, потребителят може да почисти главата, да възстанови или да замрази. Недостатъкът на програмата е липсата на актуализации, така че да не поддържа нови модели принтери.

Изтеглете SSCServiceUtility

По-горе се запознахме с няколко представители на софтуера, които са подходящи за възстановяване на памперсите Epson. Всички те имат уникална функционалност, осигуряват различен брой инструменти и са подходящи за различни цели. Препоръчваме ви да се запознаете с всяка програма и да изберете най-подходящата.