Подходящият избор на ключови думи играе важна роля за популяризирането на видеоклипа ви сред другите потребители. Поради наличието на маркери, вписването премества списъка с търсения и попада в секцията "Препоръчителна" за зрителите, гледащи видеоклипове от подобна посока. Тематичните ключови думи имат различна популярност, т.е. броят на заявките на месец. Определянето на най-подходящите специални генератори ще помогне, което ще бъде разгледано в нашата статия.

Най-популярни маркери за тагове за YouTube

Има няколко специални сайтове, които работят на един и същи принцип - гледат информация за въведената заявка и показват ключовите думи, които са най-популярни или подходящи за вас. Алгоритмите и функционалността на тези услуги обаче са малко по-различни, така че трябва да обърнете внимание на всички представители.

Инструмент KeyWord

Каним ви да се запознаете с услугата руски език за избора на ключови думи KeyWord Tool. Той е най-популярен в RuNet и предлага на потребителите голямо разнообразие от функции. Нека разгледаме по-отблизо генерирането на маркери за YouTube на този сайт:

Отидете на сайта на инструмента KeyWord

 1. Отворете главната страница на инструмента KeyWord и изберете раздела "YouTube " в лентата за търсене.
 2. Изберете услуга в инструмента KeyWord

 3. В изскачащото меню изберете държавата и предпочитания език. Този избор зависи не само от местоположението ви, но и от свързаната партньорска мрежа, ако има такава.
 4. Изберете държава и език в инструмента KeyWord

 5. Въведете ключова дума в низа и извършете търсене.
 6. Търсене в инструмента KeyWord

 7. Сега ще видите списък с най-подходящите маркери. Част от информацията ще бъде блокирана, тя е достъпна само когато се абонирате за про версията.
 8. Показване на резултатите от инструмента KeyWord

 9. Вдясно от "Запитвания" е раздела "Въпроси" . Кликнете върху него, за да видите често задавани въпроси, свързани с въведената от вас дума.
 10. Превключване между заявките на инструмента KeyWord

Освен това трябва да обърнете внимание на способността да копирате или експортирате избрани думи. Съществуват и различни филтри и резултати за сортиране. Що се отнася до уместността, инструментът KeyWord винаги показва най-популярните и свежи потребителски заявки и често се актуализира базата данни с думи.

Kparser

Kparser е многопластова многоезична услуга за създаване на ключови думи. Той е подходящ и за маркиране на видеоклиповете ви. Процесът на генериране на маркери е много прост, изисква се само потребителят:

Отидете на уебсайта на Kparser

 1. В списъка изберете платформа "YouTube" .
 2. Избор на платформа Kparser

 3. Посочете държавата на целевата аудитория.
 4. Избор на държава Kparser

 5. Изберете предпочитания от Вас език за ключови думи, добавете заявка и извършете търсене.
 6. Избор на език на Kparser

 7. Сега потребителят ще отвори списък с най-подходящите и популярни маркери в момента.
 8. Получаване на резултати от Kparser

Статистиката за фразата ще се отвори само след като потребителят придобие про версията на услугата, но безплатната версия показва оценката на заявката от самия сайт, което също ще помогне да се направят някои изводи за неговата популярност.

BetterWayToWeb

BetterWayToWeb е напълно безплатна услуга, но за разлика от предишните представители, тя не показва подробна информация за фразата и не позволява на потребителя да посочи страната и езика. Поколението на този сайт е както следва:

Отидете на уеб сайта на BetterWayToWeb

 1. Въведете желаната дума или фраза и търсите.
 2. Извършване на търсене в BetterWayToWeb

 3. Сега историята на заявките ще се покаже под реда и малка таблица с най-популярните маркери ще бъде показана по-долу.
 4. Получаване на резултати от BetterWayToWeb

За съжаление, избраните думи от услугата BetterWayToWeb не винаги съответстват на предмета на искането, но повечето от тях са актуални и популярни в момента. Просто не копирайте всичко, но е по-добре да го направите избирателно и да обърнете внимание на думите, използвани в други реклами на подобни теми.

Вижте също: Идентифициране на видеоматериали в YouTube

Безплатен инструмент за ключови думи

Отличителна черта на безплатния инструмент за ключови думи е наличието на разделяне в категории, което ви позволява да изберете най-подходящите маркери за вас въз основа на въведените в търсенето думи. Нека да разгледаме по-отблизо процеса на генериране:

Отидете на сайта на безплатния инструмент за ключови думи

 1. В лентата за търсене отворете изскачащото меню с категории и изберете най-подходящия.
 2. Избор на категории Безплатен инструмент за ключови думи

 3. Въведете вашата страна или страната на партньорската мрежа на вашия канал.
 4. Избор на държава Безплатен инструмент за ключови думи

 5. В реда въведете необходимата заявка и извършете търсене.
 6. Извършете безплатното търсене на инструмента за ключови думи

 7. Ще видите списък с избраните маркери, както в повечето услуги, някои от тях ще бъдат достъпни само след абониране за пълната версия. Безплатният пробен период показва броя заявки на Google за всяка дума или фраза.
 8. Получаване на резултати Безплатен инструмент за ключови думи

Днес разгледахме няколко ключови генератора за видеоклипове в YouTube. Повечето услуги имат безплатен пробен период и всички функции се отварят само след закупуване на пълната версия. Не е необходимо обаче да се прави това, тъй като обикновено е достатъчно да се знае популярността на конкретна заявка.

Вижте също: Добавете маркери към видеоклиповете в YouTube