Въпреки развитието на Runet, по-голямата част от интересното съдържание все още се хоства на чужди ресурси. Не знаете езика? Това не е проблем, ако инсталирате един от предложените преводачи за Mozilla Firefox.

Устни преводачи за Mozilla Firefox - това са специални добавки, вградени в браузъра, които ви позволяват да превеждате както отделните фрагменти, така и цели страници, като напълно запазвате старото форматиране.

S3.Google Преводач

Преводачи за

Прекрасен преводач, работещ на базата на популярен преводач от Google.

Позволява ви да преведете както фрагменти, избрани от потребители, така и цели страници. Като се има предвид броят на поддържаните езици, няма да има проблеми с превода на чужда страница от потребителя.

Изтеглете добавката S3.Google Преводач

Урокът: Как да превеждате страници в Mozilla Firefox чрез S3.Google Преводач

Преведете това!

Преводачи за

Допълнение, което всъщност е препратка към Google Преводач.

След като инсталирате добавката, трябва само да кликнете върху иконата на добавката, след като превключите на чужда страница, след което в Mozilla Firefox ще се създаде нов раздел, който ще ви пренасочи към страницата на услугата на Google и ще покаже превод на страницата.

Изтегляне на добавката за превод на това!

Google Преводач за Firefox

Преводачи за

Прост и ефективен преводач на страници за Firefox, използвайки, разбира се, услугата Google Translate.

Този плъгин-преводач за Firefox ви позволява да превеждате отделно избрани фрагменти от текст и цели уеб страници. В този случай, както в предишната версия, преведената страница ще се покаже в нов раздел на страницата на Google Преводач.

Изтеглете добавката на Google Translator for Firefox

ImTranslator

Преводачи за

Функционален преводач за Mazil, който може да превежда уеб страници и да показва миниатюрен прозорец на преводач, в който потребителят може да преведе текста на един от 90 езика.

Услугата е забележителна, тъй като има доста широк списък от настройки, който ви позволява да прецизирате работата на услугата според вашите изисквания.

Изтегляне на ImTranslator

Онлайн Преводач

Преводачи за

Тази добавка е отличен избор, ако трябва постоянно да се свързвате с преводач.

Факт е, че Онлайн Преводач е лента с инструменти, която е вградена в заглавката на браузъра. Използвайки този панел, можете веднага да преведете една дума или фраза или да преведете цяла уеб страница само с едно кликване.

Тази добавка, както и други добавени преводачи, използва услугата Google Translate за извършване на превода, което означава, че можете да сте сигурни в качеството на резултата.

Изтеглете онлайн преводача

И малък резултат. Преводачът на Mozilla Firefox е една от полезните добавки, които трябва да бъдат инсталирани в този браузър. И няма официално решение от Google за този браузър, всички добавки, приложени от програмисти от трети страни, успешно използват възможностите на Google Преводач.