За да осигури най-доброто представяне на компютъра, потребителят трябва редовно да отделя време за премахване на неизползваните програми. Uninstall Tool е ефективна алтернатива на стандартния инструмент за деинсталиране на софтуер, което ще позволи много по-високо качество и по-бързо деинсталиране.

Както и да е, периодично можем да срещнем софтуер, който не се поддава на стандартен деинсталиране. Обикновено такива ситуации възникват, когато компютърът получи софтуер от безскрупулни разработчици, които на първо място не е качеството на продуктите.

Unistal Tuls е ефективен деинсталатор, който ви позволява напълно да се отървете от програмата и всички компоненти, дори ако стандартното решение за премахване на софтуера е безсилно.

Съветваме ви да погледнете: Други решения за деинсталиране на програми за възстановяване на отметки

Пълно премахване

Инструментът за деинсталиране ви позволява да деинсталирате софтуера от компютъра по изчерпателен начин, без да изпускате нито един файл, свързан с избраните обекти. Също така, Unistal Tuls е в състояние да премахне софтуерни продукти, които поради различни причини не могат да бъдат обработвани от стандартен деинсталатор.

Пълно деинсталиране на програми в инструмента за деинсталиране

Незабавно деинсталиране

Uninstall Tool ви позволява да деинсталирате 3 пъти по-бързо от стандартния инструмент в Windows.

Управление на автомата

Програмата ви позволява да редактирате списъка със софтуер, който автоматично ще стартира всеки път, когато включите компютъра. Премахването на ненужните приложения от автомата ще увеличи значително скоростта на зареждане на операционната система.

Управление на автоматичното изпълнение в инструмента за деинсталиране

Получаване на подробна информация за софтуера

Кликнете еднократно с левия бутон на мишката върху програмата от списъка, за да видите подробна информация за нея в лявото поле на Unistal Tulse: местоположение на папката, име на издателя, дата на последната актуализация (инсталация).

Получаване на подробна информация и програмата в инструмента за деинсталиране

Предимства:

1. Прост и удобен интерфейс с поддръжка на руския език;

2. Възможност за принудително деинсталиране на продукти;

3. Висока скорост на деинсталиране в сравнение със стандартното премахване на Windows.

недостатъци:

1. Разпределен на базата на такса, обаче, потребителят има 30-дневен пробен период, който позволява да се оценят всички негови възможности.

Uninstall Tool - отлично средство за премахване на програми. По принцип характеристиките на инструмента за деинсталиране са много близки до помощната програма за деинсталиране на Revo с едно малко изключение - във втория случай заявлението се разпространява безплатно.

Изтеглете пробна версия на Unistal Tuls

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт