Когато трябва да поставяте фонова музика на видео, не е необходимо да използвате тежки професионални редактори. Всяка проста програма, с която е лесна за работа, е подходяща. VIDEO INSTALLATION е прост видео редактор, с който дори неопитен потребител на компютър може да редактира видео и да добавя музика към него.


Програмата VideoMonTAGE е създадена от руски разработчици, която е ясна по име. Целта им беше да създадат най-простата и удобна програма за работа с видео. В същото време, по отношение на функционалността в очите на средния потребител, приложението не е много по-лошо от такива програми като Sony Вегас или Pinnacle Studio ,

Програмата има интерфейс на руски език. Редактирането на видео се извършва стъпка по стъпка: от добавяне към редактиране и запазване. Много удобен и интуитивен. Редактираният файл може да бъде записан в един от многото популярни видео формати.

Съветваме ви да погледнете: Друг софтуер за презаписване на музика по видео

Външен вид на програмата Видеоинсталация

Добавете музика към видеоклипа си

Програмата ви позволява бързо да добавите желания аудио файл към видеоклипа. Музиката ще бъде насложена върху оригиналния звук на видеоклипа. Освен това има възможност напълно да се замени звука на оригиналното видео с музика.

Покриване на музика на видео в VideoMonTAGE

Изрязване на видеоклипа

Редактирането на видео ви позволява да подрязвате видеоклипа. За да направите това, трябва да определите дължината на видео файла, който трябва да оставите. Останалите ще бъдат издълбани.

Визуализация ви позволява да определите границите на изрязване.

Изрязване на видео в VideoMONTAGE

Прилагане на ефекти

В програмата VideoMonTAGE има малък брой ефекти за видеоклипа. Те ще направят видеото ви жива и необичайна. Нанасяйте ефекта върху видеото много лесно - просто отметнете съответната клетка.

Ефекти върху видеоклипа в VideoMONTAGE

Добавяне на текст към видеоклипа

Можете да добавите текст към видеоклипа. Това ви позволява да създавате субтитри за видео. Освен това можете да наслагвате всяко изображение.

Добавяне на текст към видео в VideoMONTAGE

Подобряване на изображението

Програмата ви позволява да извършвате сложно подобрение на изображението, както и да го стабилизирате, ако видеоклипът е направен с разтърсваща камера.

Подобрение на изображението в VideoMonTAGE

Промяна на скоростта на видеоклипа

С помощта на редактиране на видео можете да промените скоростта на възпроизвеждане на видеоклипове.

Промяна на скоростта на видеото в

Създаване на преходи

Последната функция, която ще покрием в този преглед, ще бъде добавянето на различни преходи между видеоклиповете. Програмата съдържа около 30 различни прехода. Можете да регулирате скоростта на прехода.

Добавяне на преход между видео и видео

Предимства на видеоинсталацията

1. Лесна употреба;
2. Широка гама от функции;
3. Руски интерфейс.

Недостатъци на видеоинсталацията

1. Програмата се изплаща. Безплатната версия може да се използва за 10 дни от момента на стартирането.

Видеоинсталирането е отлична замяна на тромавите видеоредактори. Няколко кликвания - и видеото се редактира.

Изтеглете пробната версия на програмата VideoMonTAGE

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт