Музиката във видеоклипа помага да се даде определено настроение на видеоклипа - да се направи забавно, енергично или обратно видео, за да се добавят тъжни бележки. За да добавите музика към видеоклипа, има голям брой специални програми - видео редактори.

От тази статия ще научите за най-добрите програми за вмъкване на музика във видео.


Повечето видео редактори ви позволяват да наслагвате всяка музика във видеоклипа. Разликите са главно в таксата / безплатната програма и сложността на работата в нея. Помислете за първите 10 програми за добавяне на музика към видеоклипове.

ВИДЕО ИНСТАЛИРАНЕ

Външен вид на програмата Видеоинсталация

Video MOUNTING е руско развитие за работа с видео. Програмата е идеална за начинаещи. С него можете да изрязвате видеоклипа, да добавяте музика към него и да прилагате видео ефекти, дори ако никога преди не сте се опитали в областта на редактирането на видеоклипове.

Въпреки опростеността на програмата, тя се плаща. Пробна версия на приложението може да се използва за 10 дни.

Изтеглете програмата VideoMonTAGE

Ulead VideoStudio

Външен вид на Ulead VideoStudio

Следващата програма в нашия преглед ще бъде Ulead VideoStudio. Ulead VideoStudio е отлична програма за вмъкване на музика във видео и извършване на други манипулации по нея. Като всеки рецептивен видеорелей, приложението ви позволява да изрежете видеоклипове, да добавяте ефекти, забавяте или ускорявате видеоклипа и да запазвате редактирания файл в един от популярните видео формати.

В момента програмата се преименува на Corel VideoStudio. Заявлението има пробен период от 30 дни.

Недостатъците включват липсата на превод на програмата на руски език.

Изтеглете софтуера Ulead VideoStudio

Sony Vegas Pro

Sony Vegas Pro - изтегляне на Sony Vegas Pro

Sony Vegas Pro е най-популярният софтуер за редактиране на видео. Единственият конкурент на този видео редактор от гледна точка на производителност и брой функции е Adobe Premiere Pro. Но за него по-късно.

Sony Vegas Pro ви позволява да правите всичко, което искате с видеоклипа: изрязване, прилагане на ефекти, добавяне на маска за видео на зелен фон, редактиране на аудио записи, добавяне на текст или изображение в горната част на видеозаписа, автоматизиране на изпълнението на някои действия от видеото.

Sony Vegas Pro ще се появи перфектно като програма за добавяне на музика към видео. Просто пуснете желания аудио файл на времевата линия и той ще се наслагва върху оригиналния звук, който при желание може да бъде изключен и да оставите само добавената музика.

Програмата се заплаща, но има и въвеждащ период.

Изтеглете софтуера Sony Vegas Pro

Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro - изтегляне на Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro е мощен професионален редактор на видео. Това вероятно е най-добрата програма по отношение на броя функции за работа с видео и качеството на специалните ефекти.
Може би Adobe Premiere Pro не е толкова лесен за използване като Sony Vegas Pro, но професионалистите ще оценят характеристиките на програмата в нейната истинска стойност.

В същото време прости действия като добавяне на музика към видео в Adobe Premiere Pro са много прости.

Програмата също е платена.

Изтеглете Adobe Premiere Pro

Windows Movie Maker

Windows Movie Maker - изтегляне на Windows Vista Maker

Windows Maker е безплатна програма за редактиране на видеоклипове. Приложението е чудесно за изрязване на видеоклипове и добавяне на музика към него. Ако се нуждаете от висококачествени специални ефекти и големи възможности за работа с видео, е по-добре да използвате по-сериозни видео редактори. Но за проста ежедневна употреба на Windows Movie Maker - това е, което ви трябва.

Програмата има руски интерфейс и удобно и логично подреждане на работните елементи.

Изтеглете Windows Movie Maker

Pinnacle Studio

Pinnacle Studio - безплатно изтегляне на Pinnacle Studio

Pinnacle Studio е платен професионален, но малко известен видео редактор. Приложението ще ви помогне да отрежете видеоклипа и да му сложите музика.

Изтеглете Pinnacle Studio

Филмово студио Windows Live

Киностудия Windows Live изтегляне безплатно

Студиото Windovs Live е по-модерна версия на програмата на Movi Maker. По същество той е един и същ производител на Movi, но с променен външен вид, пригоден за съвременните стандарти.
Програмата перфектно се справя с добавянето на музика към видеоклипа.

Предимствата включват безплатната и лесна работа с редактора.

Изтеглете софтуер Windows Live Movie Studio

VirtualDub

Виртуален дъб -

Ако искате функционална безплатна програма за редактиране на видео, опитайте VirtualDub. Това приложение ви позволява да изрежете видеоклипа, да приложите филтри към изображението. Също така можете да добавите любимата си музика към видеоклипа.

Програмата е малко трудна за използване поради специфичен интерфейс и липса на превод. Но това е напълно безплатно.

Изтеглете софтуера VirtualDub

Avidemux

Avidemux - свободно изтегляне

Avidemux е друго безплатно приложение за работа с видео. Изкупуването и залепването на видео, филтрите за изображения, добавянето на музика към видеото и конвертирането в желания видео формат са достъпни в Avidemux.

Със затлъстяването е преводът на кривата и малък брой допълнителни функции. Вярно е, че последният вероятно ще се нуждае само от професионалисти.

Изтегляне на софтуер Avidemux

Movavi видео редактор

Movavi видео редактор - изтегляне на movavi видео редактор

Най-новата програма на нашия бързо преодолян преглед ще бъде Movavi Video Editor - проста и удобна програма за редактиране на видео. Можем да кажем, че това е най-простата версия на Adobe Premiere Pro за обикновени потребители.

Movavi Video Editor отговаря на стандартите на качествен видео редактор: изрязване и сливане на видео, добавяне на музика, специални ефекти, панорами и много други са налични в това приложение.
За съжаление, тази проста програма също се плаща. Пробният период е 7 дни.

Изтегляне на софтуер Movavi Video Editor

Затова прегледахме най-добрите програми за вмъкване на музика във видеоклипа, представен на съвременния пазар на софтуер. Каква програма да използвате - изборът е ваш.