Vkontakte.Didzhey е безплатна програма за изтегляне на музика и видеоклипове от популярната социална мрежа Vkontakte. Този продукт ще осигури удобно управление на изтеглянията, както и възпроизвеждане на музика и видео онлайн, без да се налага да стартирате браузъра.

Преди да започнете да пускате и изтегляте съдържание, ще трябва да влезете в профила си във VK. След като направите влизането, ще получите достъп до всички функции на програмата.

Вижте също: програми и приставки за изтегляне на музика

Удобно търсене и изтегляне на аудио или видео

Превключване между аудио записи и видеозаписи Vkontakte, като използвате раздели в горния ляв ъгъл на главния прозорец. Отидете на желания раздел, можете да намерите желаната песен или видео по удобен начин: от личния списък или списъци с приятели и групи, чрез търсене, а също и с помощта на чатове, където се събират най-популярните песни или видеоклипове.

Удобно търсене и изтегляне на аудио или видео в Vkontakte.DJ

Създавайте бързо плейлисти

За да създадете нов плейлист в програмата, трябва само да преместите песента от лявата част на прозореца към дясната. Изпълнете подобна манипулация с всички песни, които ще бъдат в новия плейлист.

Бързо създаване на плейлисти в Vkontakte.DJ

Изтеглете с едно кликване

За да имате любимата си песен на компютъра си, просто трябва да натиснете бутона за изтегляне, след което програмата незабавно изтегля песента или видеоклипа в папката, посочена в настройките Vkontakte.Dige.

Изтеглете с едно кликване във Vkontakte.DJ

Подробна настройка

Програмата има голяма секция за промяна на параметрите, в която можете да зададете максимално качество на изтегленото аудио и видео и да промените кожата, като приложите изцяло нова тема.

Подробна конфигурация на програмата Vkontakte.DJ

Използвайте го като играч

Започнете плейлиста за музика и свийте програмата. Музиката ще продължи да се възпроизвежда и не е нужно да поддържате отворен раздел за всички времена в сайта на VK.

Търсене по албуми

Търсете и изтеглете цели музикални албуми. Трябва само да посочите името на изпълнителя или името на групата, така че резултатите да се показват за изтегляне на колекциите.

Търсене в албуми в Vkontakte.DJ

Предимства:

1. незабавно изтегляне на музика;

2. Работа като аудио и видео плейър;

3. Изтегляне на музикални албуми;

4. Възможност за фина настройка.

недостатъци:

1. Ако не промените настройките на инсталацията, самата програма ще бъде поставена в стартирането и в допълнение към компютъра ще бъде инсталиран софтуер от компанията Yandex;

2. Относително високи изисквания за системни ресурси, които могат да повлияят на работата на приложението на слаби компютри.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за изтегляне на видео от VC

Vkontakte.DJ е удобен инструмент за достъп до аудио и видео Vkontakte извън браузъра. Позволява ви да качвате файлове на компютъра си, като създавате собствена офлайн библиотека.

Свали Vkontakte DJ безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт