Трябва ли да изтеглите музика от Vkontakte? Няма нищо по-лесно! Малко тунинг на браузъра за себе си, можете да изтеглите всички харесвани песни само с две кликвания. Помогнете ни в разширението на браузъра VC Seiver.

Принципът на VKSaver е много прост. След като инсталирате добавката и рестартирате уеб браузъра, като кликнете върху сайта VKontakte, до всеки аудио запис ще се появи бутон за изтегляне, независимо дали е на стената или в списъка с аудиозаписи. Щом кликнете върху него, браузърът незабавно започва да изтегля избраната песен.

Вижте също: софтуер за изтегляне на музика VKontakte

Незабавно изтегляне на музика

Бутонът за изтегляне ще се намира отдясно на възпроизвеждането. Като кликнете върху него, ще видите страницата за изтегляне, където можете да кликнете само върху "Изтегляне".

Незабавно изтегляне на музика в VKSaver

Инсталирайте директно към всички браузъри

VC Seiver ще работи с всички уеб браузъри, инсталирани на вашия компютър.

Качете видеоклип

VKSaver работи не само с аудиозаписи, но и с видео от Vkontakte. Трябва само да отворите страницата с видеоклипа, след което да кликнете върху бутона "Изтегляне". В новия раздел ще имате страница за изтегляне, в която трябва да посочите желаното качество на видеоклипа.

Качване на видеоклип в VKSaver

Предимства на VKSaver:

1. Удобно изтегляне на аудио и видео от Vkontakte;

2. Работи с почти всички браузъри;

3. Редовни актуализации, които подобряват ефективността на разширението.

Недостатъци на VC Seiver:

1. Разширението доста често не работи за много потребители поради активните рекламни блокери и защитните стени. Както показва практиката, VC Seiver с уеб браузъра на Opera е най-малко конфликт;

2. Добавянето не показва скоростта на предаване на записа.

Съветваме ви да погледнете: Друг софтуер за изтегляне на видеоклипове от VK

VKSaver е проста безплатна програма за всички ваши браузъри на компютъра, които ще добавят бутоните за изтегляне към аудио и видео Vkontakte. Програмата няма настройки, които в действителност не е нужна.

Свали VC Seiver безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт