Проблеми с работата Пазар на Google Play наблюдавани от много потребители, чиито устройства се намират в операционната система Android. Причините за неправилното функциониране на приложението могат да бъдат напълно различни: технически недостатъци, неправилно инсталиране на телефона или различни неизправности при използване на смартфона. Статията ще ви каже какви методи можете да решите проблемите.

Възстановяване на Google Play

Има няколко начина да стабилизирате работата на пазара на Google Play Player и те всички се отнасят до индивидуалните настройки на телефона. В случая на Play Market всеки малък детайл може да бъде източник на проблеми.

Метод 1: Рестартиране

Първото нещо, което трябва да направите, когато има проблеми с устройството, и това се отнася не само до трудностите с Play Market - рестартиране на устройството. Възможно е в системата да се появят някои неизправности и неизправности, което доведе до неправилна работа на приложението.

презаредете смартфона с Android

Вижте също: Начини за рестартиране на смартфона на Android

Метод 2: Проверка на връзката

Има голяма вероятност слабото представяне на пазара на Google Play да се дължи на лоша интернет връзка или липса на такава. Преди да започнете да оптимизирате настройките на телефона си, най-добре е първо да проверите състоянието на мрежата. Възможно е проблемът да не е от ваша страна, а от доставчика.

Вижте също: Решаване на проблеми с работата на Wi-Fi на Android

Метод 3: Изчистете кеша

Случи се, че кешираните данни и данни от мрежата може да се различават. По прост начин, приложенията може да не започнат или да работят лошо поради несъответствие на информацията. Стъпките, които трябва да предприемете, за да изчистите кеш паметта на устройството:

 1. Отворете "Настройки" от съответното меню.
 2. Отворете раздела "Съхранение" . Секция Съхранение в настройките на Android
 3. Изберете "Други приложения" . Други приложения в сейфа
 4. Намерете приложението Google Play Services , кликнете върху този елемент. Услугите на Google Play
 5. Изчистете кеша, като използвате същия бутон. Изчистете кеша в Google Play

Метод 4: Активирайте услугата

Възможно е услугата "Пазарният пазар" да изчезне. Съответно, поради това процесът на използване на заявлението става невъзможен. За да активирате услугата Play Market от менюто с настройки, трябва:

 1. Отворете "Настройки" от съответното меню.
 2. Отворете раздела "Приложения" . Раздел Приложения и известия
 3. Кликнете върху елемента "Показване на всички приложения". Показване на всички приложения
 4. Намерете приложението Play Market, от което се нуждаем, в списъка. Пускане на пазара
 5. Активирайте процеса на кандидатстване с помощта на съответния бутон. Активиране на пазара за пазаруване

Метод 5: Проверете датата

Ако приложението покаже грешка "липсва връзка" и сте абсолютно сигурни, че интернет е наред, трябва да проверите датата и часа, които са на устройството. Можете да направите това, както следва:

 1. Отворете "Настройки" от съответното меню.
 2. Отворете раздела "Система" . Системна секция
 3. Кликнете върху елемента "Дата и час". Елемент Дата и час
 4. Проверете дали видимите настройки за дата и час са правилни и в случай на нещо ги променете на реалните. Настройки за дата и час

Метод 6: Проверка на приложението

Има редица програми, които пречат на правилната работа на пазара на Google Play. Трябва внимателно да прегледате списъка с приложенията, инсталирани на вашия смартфон. Най-често това са програми, които ви позволяват да правите покупки в игра, без да инвестирате в самата игра.

Метод 7: Почистване на устройството

Различните приложения са в състояние да оптимизират и изчистват устройството от различни отпадъци. полезност CCleaner е един от методите за борба с лошото представяне на приложението или неговото стартиране. Програмата действа като вид управител на устройства и ще може да показва подробна информация за интересната част на телефона.

Повече подробности: Почистване на Android от нежелани файлове

Метод 8: Изтрийте профила си в Google

Можете да направите работата на Google Play Market като изтриете профила си в Google. Изтритият профил в Google обаче винаги може да бъде възстановен обратно.

Повече подробности: Как да възстановите профил в Google

За да изтриете профил, трябва:

 1. Отворете "Настройки" от съответното меню.
 2. Отворете секцията "Google" . Секция Google
 3. Кликнете върху елемента "Настройки на профила". Настройки на профила в Google
 4. Изтрийте профила, като използвате съответния елемент. Изтрийте профила в Google

Метод 9: Нулиране на настройките

Методът, който трябва да се опита най-малкото. Възстановяването на фабричните настройки е радикален, но често работещ метод за решаване на проблеми. За да възстановите напълно устройството, трябва:

 1. Отворете "Настройки" от съответното меню.
 2. Отворете раздела "Система" . Секция Google
 3. Кликнете върху елемента "Нулиране на настройките" и следвайте инструкциите, за да направите пълно нулиране. Възстановете настройките за Android

Такива методи могат да разрешат проблема при навлизане в Play Market. Също така, всички описани методи могат да се използват, ако самото приложение стартира, но по-специално, докато работи с него, се наблюдават грешки и неуспехи. Надяваме се, че статията ви е помогнала.